GIN COCKTAILBAR MET GIN COCKTAILS

Gin Cocktailbar

De gin cocktails van onze gin cocktailbar zijn mateloos populair momenteel..

Naast de klassieke cocktails zoals de Mojito of de Caipirinha zijn er ook een aantal cocktails trendgevoelig. Op dit moment zien we een enorme toename in de vraag naar gin cocktails. Om aan deze vraag te kunnen voldoen heeft Bar Company een speciale gin cocktailbar in het leven geroepen.
Aan de gin cocktailbar is een ruim assortiment aan heerlijk cocktails te bestellen die allemaal live geshaked worden door onze cocktailshakers. De cocktails hebben allemaal als basis drank; gin. Er worden echter wel diverse soorten gin gebruikt, zodat er voor ieder wat wils is. Speciaal voor de fijnproevers zullen er ook een aantal exclusieve gins te verkrijgen zijn aan de gin cocktailbar.

Gin

Rond 1600 namen Engelse soldaten Nederlandse Jenever mee naar Groot Brittannië. Groot Brittannië begon vervolgens ook zelf Jenever te produceren welke later verfijnd werd tot de wereldberoemde London Dry Gin.
Gin wordt gemaakt van zuivere (graan-)alcohol. Aan deze alcohol worden diverse kruiden en specerijen toegevoegd zoals de jeneverbes.

Gin cocktails aan de gin cocktailbar

Naast dat gin prima puur te drinken is, is het dé drank in de bekende Gin-Tonic , de Gin-Bitter Lemon en de Gin-Jus d’Orange. Daarnaast gebruiken wij gin in de Martini, Gin Fizz, Tom Collins, Aviation, Negroni, Gin Basil Smash en de Gin Sour.

Onze gin cocktailbar huren voor uw feest of evenement? Wij vertellen u er graag meer over! Tel. 024 3572761