SMOOTHIES OP UW CONGRES; EEN GEGARANDEERD SUCCES!

Smoothies op uw congres

Verse smoothies op uw congres zijn tegenwoordig erg populair. Dit komt omdat ze heerlijk smaken en erg gezond zijn. Met name deze laatste reden is waarom de smoothie bijzonder geschikt is voor uw congres..

smoothies

Wanneer een smoothiebar in een ruimte aanwezig is dan geeft dat altijd veel bekijks. Vanachter een schitterende bar bereiden onze dames live de meest gevarieerde smoothies, allemaal vers.
De smoothie zit stampvol met gezonde vitamines en mineralen. Dit zorgt ervoor dat uw gasten op een lange intensieve dag niet alleen van een heerlijk vers gemaakt drankje genieten, maar ook een echte energy boost krijgen. Wist u namelijk dat u uit een verse smoothie véél meer energie haalt dan uit een kopje koffie.

Branding

De smoothiebar is ook ideaal voor een sponsor om aan te bieden. We ‘branden’ de bar volledig waardoor alle gasten zien dat de smoothiebar wordt aangeboden voor de betreffende partij. In vet verleden hebben wij dit enkele tientallen keren succesvol gedaan voor bedrijven als Huawei, IBM en HP.

Dus, organiseert u in de aankomende tijd een congres denk dan eens aan smoothies op uw congres; een gegarandeerd succes! Lees meer over onze smoothiecatering.