Gin cocktails op beursstand in Stuttgart

Gin cocktails ohne ende, schitterende hostesses, een zuurstofbar en een barista met latte art koffies. Afgelopen week waren dit de ingrediënten die de beursdeelname van Entrematic in Stuttgart tot een daverend succes hebben gemaakt. 

De organisatie Entrematic heeft vorige week vijf dagen geëxposeerd op de Messe Stuttgart en wilde van deze beursdeelname iets bijzonders maken. Bar Company werd gevraagd om met meerdere concepten te zorgen voor een groter aantal standbezoekers, deze langer op de stand te laten verblijven en een sfeer te creëren waardoor het bezoek aan deze stand niet snel vergeten zou worden. En dat hebben we gedaan, met onder andere gin cocktails!

Gin cocktails

Zaken doen met Entrematic is een feest. Daarom organiseerden wij iedere dag om 16.00 een feestelijke standborrel. Twee hostesses brachten gedurende de dag zo veel mogelijk beursbezoekers op de hoogte van de standborrel. Het resultaat was een zeer drukbezochte en gezellige borrel. Onze cocktailshaker shakete dagelijks honderden gin tonics met een ruim assortiment aan verschillende gins. De hostesses verzorgde heerlijke hapjes. Na dag één was de hele beursvloer op de hoogte van de gin cocktails en werd en veel over Entrematic gesproken in de wandelgangen.

Barista met latte art koffies

Koffie is het meest gedronken drankje op de beurzen en daarom moest onze barista flink aan de bak. Vanuit luxe porselein werden er heerlijke koffies geserveerd met latte art.

Zuurstofbar

Entrematic: ‘Oxygen for your business’. Met deze slogan was het bruggetje snel gemaakt naar onze zuurstofbar. De zuurstofbar had ‘stopping power’ en zorgde ervoor dat de nieuwsgierige beursbezoekers een kijkje op de stand kwamen nemen.

Wilt u weten wat wij voor uw beursdeelname kunnen betekenen? Wij vertellen u er graag meer over. Bel 024 357261 of lees meer over beursstand catering.

 

Gin Tonics van Bar Company
Gin Tonics van Bar Company
Zuurstofbar op de beursstand
Zuurstofbar op de beursstand
Gin Cocktails op de beursstand
Gin Cocktails op de beursstand
Gin tonics van Bar Company met hostesses
Gin tonics van Bar Company met hostesses