Zomerse drankjes in Den Bosch

Volgens het meteorologisch weerseizoen zitten we nog midden in de lente, maar het voelt toch echt als zomer. Om dit te vieren heeft dé zomerdrank van dit jaar; Aperol Spritz ons gevraagd hen te helpen met de opening van het terrasseizoen Den Bosch .

Het zomerse drankje bij uitstek is Aperol Spritz. Aperol Spritz is het bekendste aperitief in Italië: ‘een traditionele ijsbreker en symbool voor een gezellige sfeer’. In Nederland wint dit zomerse drankje in rap tempo aan populariteit.

Aperol dankt zijn unieke smaak aan het geheime recept, dat nooit is gewijzigd. Infusies van geselecteerde ingrediënten, waaronder bittere en zoete sinaasappelen en verschillende kruiden en planten (zoals rabarber) zorgen voor een perfect gebalanceerd resultaat.

Wij serveren Aperol in een groot wijnglas, goed gevuld met ijsklontjes, een schijfje sinaasappel, 3 delen prosecco, 2 deel Aperol en 1 deel spa rood.

Met de Aperol- toren hebben wij de bezoekers van de terrassen in Den Bosch nog eens goed kennis laten maken met Aperol. Veel mensen wilden met de toren op de foto, veel mensen hadden het nog nooit gedronken en veel mensen waren na een gratis glas Aperol Spritz fan geworden van dit fel oranje drankje.

Laat de zomer maar komen!

Zomerse drankjes inzettenZomerse drankje Zomerse drankje Zomerse drankje Zomers drankje

Ook deze toren voor uw merkactivatie inzetten?
Tel. 024 3572761