wellness entertainment

Met verse smoothies, sappen, grasshots en zuurstofbars bieden wij diverse gezonde concepten aan met een hoge entertainment-waarde! Vanaf heden voegen we er twee toe die hier naadloos op aansluiten..

Wellness entertainment

De gezonde concepten met een hoge entertainmentwaarde vatten wij samen onder de noemer ‘wellness entertainment’. Hier voegen we nu dus twee nieuwe concepten aan toe, die we in eigen beheer hebben.

Stoelmassage

Een stoelmassage duurt 15 minuten en wordt over de kleding heen gegeven. De massage is daarom laagdrempelig en toegankelijk voor al uw gasten, bezoekers of collega’s. Alles draait bij stoelmassage om ontspanning. Onze masseurs richten zijn op rug, schouders, nek, hoofd, armen en handen. Ideaal voor op uw kantoor of als eye-catcher op een beursstand.
Meer informatie vindt u hier.

De Spa Capsule

De Spa Capsule is een uniek massage Spacapsulehuren.nlapparaat dat gebruik maakt van warme waterstralen. Daarnaast beschikt het apparaat over audio, video en aromatherapie waardoor alle zintuigen geprikkeld worden.

U krijgt een full body massage van 28 waterstralen. U kunt zelf de waterdruk, de temperatuur en de hoeveelheid pulseringen instellen. Doordat er een flinterdunne ‘zak’ over het lichaam valt in de Spa Capsule kunnen kleren aangehouden blijven en blijft u volledig droog. Deze zak vormt zich losjes om het lichaam zodat er drie zijdes van het lichaam gemasseerd kunnen worden. De warme waterstralen bewegen zich over het hele lichaam van boven naar beneden en weer terug.
Meer informatie vindt u hier.