Gin tonic cocktail kar huren

Gin Tonic cocktail kar trolley van Bar Company (3)Nieuw! De gin tonic kar. Op deze schattige trolley maken we verse gin tonics of cocktails. En omdat de kar zo wendbaar is, kunnen we ermee rondlopen door jouw kantoor of feest.

Gin tonic karGin Tonic cocktail kar trolley van Bar Company (1)

De Gin Tonic is momenteel razend populair in Nederland en is daarnaast het favoriete drankje van veel van onze cocktailshakers. Als aanvulling op onze mobiele cocktailbars, is er daarom nu de gin tonic kar. Deze schattige trolley is van alle gemakken voorzien en beschikt over een glass freezer. Hierdoor kunnen we de grote gin tonic glazen bevriezen voor een uniek effect. Alles is inbegrepen bij de kar. Denk hierbij aan een leuke cocktailshakers, alle ingrediënten en glaswerk.

Cocktail kar op locatieGin Tonic cocktail kar trolley van Bar Company (3)

Omdat deze cocktail kar zo klein en wendbaar is, is de trolley zeer breed inzetbaar. Zo kunnen we bijvoorbeeld door het publiek heen lopen op een personeelsfeest, maar de trolley wordt ook ingezet op vrijmibo’s in kantoren. 

Bekijk hier meer foto’s van onze cocktails diensten. Benieuwd naar de huurtarieven van de gin tonic kar? Tel. 024 3572761