Een bar met mos

Heb je iets met duurzaamheid, is groen je lievelingskleur, ben je op zoek naar een eye-catcher of vind je (net als wij) mos heel tof? Dan is onze nieuwste bar echt iets voor jou!

De mosbar

Mos was altijd een ongenode gast, tussen de tegels op de oprit. Maar mos is hard bezig aan een opmars in huis, kantoor en op evenementenlocaties. We kunnen spreken van een echte mosmania! Om deze reden hebben we een nieuwe bar laten maken die aan drie zijdes voorzien is van echt mos! Hierdoor wordt een simpel barmeubel een echte trekpleister op een evenement. De bar doet het goed op beurs- en congreslocaties, maar doordat er dimbare led-verlichting in de bar zit, valt het groene mos ook enorm op tijdens een feestavond met sfeerverlichting.

Mobiele bar met mos huren bij Bar Company

De mobiele mosbar wordt ingezet als cocktailbar, smoothiebar of koffiebar.

Mobiele cocktailbar met mos huren bij Bar CompanyDuurzaam en groen

Onze insteek is om zo milieuvriendelijk en efficiënt mogelijk te werken. Het mos dat wij gebruiken wordt op een volledig milieuvriendelijke manier onder staatstoezicht geoogst. In het hele proces van oogsten tot verwerken worden geen schadelijke, toxische middelen gebruikt. Het past daarom helemaal in de Bar Company Goes Green en verduurzamingsstrategie

Mobiele koffiebar met mos huren bij Bar Company

Zie jij de mosbar al op jouw locatie, feest of evenement staan? We vertellen je graag meer over onze mogelijkheden. Tel. 0243572761.