Wat kost een barista huren?

Wanneer je echt goede koffie wilt serveren op je feest, beurs of evenement, dan heb je een barista nodig. Maar wat kost het nou eigenlijk om een barista in te huren?

Barista op locatie van Bar CompanyGoedkoop een barista huren

Wanneer je goedkoop een barista wilt inhuren dan kan dat bij ons al vanaf € 30,- per uur. Er komt dan een gastvrije collega wiens missie het is om jouw gasten, collega’s of bezoekers koffie te laten beleven.

Het komt echter niet vaak voor dat wij alléén een barista verhuren. Meestal verzorgen we alles dat nodig is om de koffies te maken. Op deze manier hoef je alleen maar aan te wijzen waar je ons wilt hebben, en wij doen de rest. Wat zit hier dan allemaal bij?

Een barista huren met koffiebarbarista op locatie inhuren bij Bar Company

Je kunt onze barista dus ook huren inclusief mobiele koffiebar. We hebben barmeubels in verschillende formaten en stijlen, zodat de bar altijd perfect aansluit bij jouw evenement. De bar beschikt over alles dat nodig is dus ook het water. Hierdoor hebben we alleen een stroompuntje nodig op jouw locatie.

Wat zit er nog meer bij?

Zoals gezegd is alles inbegrepen. Denk hierbij aan de koffie, melk, suiker, bekers en chocolaatjes etc.

Barista op de beursstand inhuren bij Bar CompanyTotaalprijs

Onze tarieven zijn opgebouwd uit de huur van de bar met koffiemachine en drie variabele kosten. Denk hierbij aan het aantal uur dat we koffie dienen te schenken, de locatie van het evenement en het aantal gasten dat je verwacht.

 Wij kunnen een volledig verzorgde koffiecatering verzorgen vanaf € 500,-.  Benieuwd naar een offerte op maat? We zitten voor je klaar! Tel. 024 3572761