Wat kost een cocktailbar huren?

Een cocktail is misschien wel het meest feestelijke drankje dat er bestaat. Daarnaast is het een luxe drankje dat je niet iedere dag drinkt. Voor een gemiddeld cocktailtje betaal je in de stad dan ook al gauw € 10,-. Benieuwd wat de kosten zijn om een cocktailbar te huren op jouw feest? Lees dan verder!

Goedkoop een cocktailbar huren met cocktailshaker op je eigen locatie

Je gaat een feest geven en je wilt een cocktailshaker inhuren die zijn eigen mobiele cocktailbar meeneemt. Waar moet je rekening mee houden?

Onze cocktailshakers worden jaarlijks op honderden feesten ingehuurd om cocktails te shaken. Meestal zijn dit personeelsfeesten maar we staan ook met regelmaat op particuliere feesten. Denk hierbij een aan verjaardag of tuinfeest.

Alles wat er nodig is om de cocktails te kunnen shaken wordt door ons verzorgd. Dit bekent dat we een mooie mobiele cocktailbar meenemen, verschillende soorten glaswerk, drank, ijs en alle garneringen. Jij hoeft dus alleen aan te wijzen waar je ons wilt hebben, en de rest wordt voor je gedaan. We hebben een uitgebreid cocktail menu waar jouw gasten uit kunnen kiezen. Maar wat kost dit nou ongeveer?

 

Bar Company cocktails op locatieDe prijs van een cocktailbar huren op jouw feest

De prijs van onze diensten is opgebouwd uit een aantal variabele kosten en de huur van de bar. De variabele kosten bestaan uit; het aantal cocktails, het aantal uren dat je de bar geopend wilt hebben en de reiskosten naar de locatie van jouw feest.

Bijna al onze cocktails kosten € 3,75 per stuk. Hierdoor huur je al een volledig verzorgde cocktail catering voor € 500,-!

Prijs op maat

Benieuwd naar een prijs op maat? Wij zitten voor je klaar. Vraag daarom een offerte aan of geef ons een belletje; Tel. 088 2035100