Wat kost een smoothie bar huren?

Wat kost een smoothie bar huren bij Bar CompanySmoothies zijn helemaal hip tegenwoordig. Dat komt omdat ze niet alleen heerlijk smaken en ze er kleurrijk uitzien, maar vooral omdat ze super gezond zijn. En vaak zijn gezonde producten nou eenmaal prijziger dan ongezonde producten. Wij krijgen daarom vaak de vraag; wat kost het nou ongeveer om een mobiele smoothie bar te huren op mijn evenement?

De prijs van een smoothie bar huren bij Bar CompanyGoedkoop een smoothie bar huren

Onze smoothies zitten boordevol vers fruit en we maken ze live met liefde op jouw locatie. Hierdoor is de prijs van een verse smoothie niet te vergelijken met bijvoorbeeld de prijs van een colaatje. Iets met appels en peren ????. Toch kun je bij ons goedkoop een smoothie bar huren. Wij kunnen namelijk al een compleet verzorgde smoothie bar leveren vanaf € 495,-. Hierbij zijn drie soorten smoothies, een barmeubel en een enthousiaste bartender inbegrepen.

Goedkoop een smoothiebar huren bij Bar CompanyDe prijs van smoothies op locatie

De prijs van onze smoothie catering is afhankelijk van drie zaken. We willen graag weten hoeveel smoothies we ongeveer dienen te maken, hoe lang je wilt dat we aanwezig zijn en waar we heen mogen komen. Ben je benieuwd wat het zou kosten als we naar jouw feest of evenement toe zouden komen? We maken graag een vrijblijvende offerte voor je.

Bekijk hier meer foto’s van onze smoothie catering.