Bar Company

Wilt u een onvergetelijk evenement organiseren? Maak kennis met de vele concepten die Bar Company voor u kan verzorgen. Met onze diensten bent u verzekerd van een WOW-effect. Wij beschikken namelijk over een groot assortiment bars die u geheel naar eigen wens kunt personaliseren. Bar Company is een full service organisatie. Dit betekent dat wij alles voor u regelen van A tot Z, zo heeft u nergens omkijken naar. Wat uw budget ook is, wij zorgen voor een fantastisch feest. Ons team bestaat uit veertig enthousiaste en gastvrije medewerkers die speciaal een opleiding hebben gevolgd om u en uw gasten zo goed en snel mogelijk van dienst te zijn achter één van onze trendy bars. Al meer dan 2000 tevreden opdrachtgevers gingen u voor en genoten van een evenement waar nog lang over werd nagepraat. Kwaliteit, de beste service en flexibiliteit staat bij Bar Company hoog in het vaandel, wij vertellen u graag meer over hoe wij een succes van uw evenement kunnen maken.

Concepten

Als geen ander snappen wij dat geen evenement hetzelfde is. Bij Bar Company zijn daarom de mogelijkheden eindeloos. Vertel ons uw wensen en wij maken uw verwachtingen graag waar. Wij hebben maar één doel en dat is u volledig te ontzorgen zodat u en uw gasten kunnen genieten. Een aantal van onze concepten op een rijtje:

 • Champagnetorens
 • Cocktails
 • Juices
 • Koffie
 • Smoothies
 • Tarwegras
 • Zuurstofbars
De concepten van Bar Company zijn uitermate geschikt voor evenementen als bedrijfsfeesten, vieringen, festivals, bruiloften en beursstands. Hier ligt onze expertise dan ook. Zo maakt een prachtige champagnetoren een bedrijfsfeest of bruiloft helemaal af. Bij ons cocktail concept heeft u de keuze om een volledig verzorgde cocktailbar inclusief cocktailshakers te huren. Beschikt u al over een bar en bent u nog op zoek naar professionele cocktailshakers? Ook dan helpen wij u graag. Indien u een uniek bedrijfsuitje wil plannen, kies voor onze cocktail workshop. Wij leren u de lekkerste en leukste cocktails maken. Verse sappen (juices) en vers fruit zijn vandaag de dag helemaal hot. Het grote voordeel is dat beide op elk moment van de dag gedronken en gegeten kunnen worden. Of u nu kiest voor een cocktail-, juice-, koffie-, smoothie- of tarwegrasbar, er ontstaat altijd een stukje extra beleving doordat onze medewerkers live de drankjes voor u klaarmaken. Op deze manier is zelfs wachten een leuke bezigheid. Onze twee nieuwste concepten zijn de tarwegras- en zuurstofbar. Aan de grasbar persen onze bartenders het sap uit vers tarwegras tot een shotje voor uw gasten. Onze zuurstofbar zorgt voor ongekend entertainment dankzij de uniekheid van de bar. Laat uw gasten genieten van een zuurstofshotje.

Waarom kiezen voor onze bars? Omdat onze bars:

 • Beschikbaar zijn in diverse stijlen en afmetingen
 • Op vrijwel iedere locatie worden ingezet
 • Altijd bemand worden door proactieve en gastvrije medewerkers
 • Volledig te personaliseren zijn met uw logo
 • Leuk en mooi aangekleed worden met vazen
 • Inclusief glaswerk komen

De beste prijs/kwaliteit verhouding

Wilt u zeker weten dat u niet te veel hoeft te betalen? Bar Company garandeert u de beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland. Vraag direct een offerte aan voor één van onze concepten en wij komen binnen 24 uur met een voorstel op maat bij u terug. U kunt er ook voor kiezen om contact met ons op te nemen, zodat we uw wensen samen kunnen doornemen.

Wilt u kennis maken?

Om uw evenement zo goed mogelijk te verzorgen zullen wij op de geplande datum altijd anderhalf uur van te voren aanwezig zijn om alles gereed te maken. Onze bartenders, barista’s, cocktailshakers en smoothieboys en -girls zijn er klaar voor om er een daverend succes van te maken. Wilt u kennis maken met Bar Company? Stuur ons dan een mailtje of bel ons en wij vertellen u alles wat u wilt weten.