Hallo nieuwe collega!

Ben jij (toekomstig) student in Nijmegen? Dan ligt de leukste bijbaan NU voor het oprapen! Bar Company is namelijk nu op zoek naar 10 nieuwe collega’s die het hun missie maken om al onze gasten en opdrachtgevers een glimlach te bezorgen! Wil jij naast je studie het hele land door om cocktails te shaken op feesten? Of lijkt het je leuk om als barista de lekkerste koffies of gezonde smoothies te maken? Lees dan even verder!

Even voorstellen

Bar Company bestaat uit een team van zestig enthousiastelingen met een passie voor het werken op evenementen. Of het nu op een verjaardag, bij iemand thuis, op een bedrijfsfeest of op een festival is. Wij doen er alles aan om elk event tot een groot succes te maken. Onze bartenders, barista’s, cocktailshakers en smoothieboys zijn ervaren en getraind in gastheerschap. Ze reizen meer dan 1.500 keer per jaar af naar locaties door het hele land om te werken op de leukste feesten en evenementen.

Bar Company bartenders team

Op ons kantoor in Nijmegen zit een team van tien medewerkers klaar om onze klanten te adviseren en te bedienen.

Ons assortiment bestaat uit zeven verschillende entertainment en catering concepten. We hebben een loods vol met de mooiste bars en producten. Van schitterende champagnetorens tot gezonde smoothies, en van feestelijke cocktails tot de lekkerste koffies. Door deze diversiteit kunnen wij onze opdrachtgevers altijd voorzien van het concept dat exact aansluit bij hun wensen of bij de doelstelling van het desbetreffende evenement.

De werkzaamheden

Je vertrekt vanaf ons kantoor in Nijmegen samen met een of meerdere collega’s naar een feest of evenement ergens in Nederland. De ene keer werk je op een beursstand, dan weer op een personeelsfeest en de week er op sta je op een huwelijksfeest in een tuin. Hier bouw je je bar op, eet je een hapje en dan gaat de dag of avond beginnen. Of je nou koffies, cocktails of smoothies gaat maken; Het is jouw missie om alle gasten te laten genieten en een glimlach te bezorgen! Je leert om in teamverband te werken, met opdrachtgevers en gasten om te gaan en bovenal ontwikkel je een flinke dosis probleemoplossend vermogen omdat geen enkele locatie of evenement hetzelfde is. Je leert om problemen om te zetten in uitdagingen. Geen enkele uitdaging ga je uit de weg! Na afloop van het feest pak je samen alles weer in en vertrek je weer naar Nijmegen.

 

Wat verwachten we van jou?

Het liefst hebben we toppers met een horeca of barista achtergrond. In de horeca leer je wat gastvrijheid is en hoe je met vele verschillende soorten gasten om moet gaan. Heb je een horeca- achtergrond dan is dit een pré (geen must). Weet je echter niet het verschil tussen een Mojito en een Cosmopolitan of ben je allang blij als je net je Senseo aan de praat krijgt? Geen probleem. Wij beschikken over trainers die je opleiden en trainen zodat je alles leert wat je moet weten voor je op pad kan. Wat moet je dan wel echt hebben?

Het allerrrrbelangrijkste: je beschikt over deze eigenschappen want dit zijn onze kernwaarden. Je bent namelijk:

 • Flexibel
 • Enthousiast
 • Gastvrij
 • Verantwoordelijk

Daarnaast:

 • Je bent woonachtig in Nijmegen
 • Je beschikt over een rijbewijs
 • Je werkt graag in de avonden en op zaterdag
 • Je wilt minimaal 1 avond per week werken
 • Je bent een ‘mensen-mens’
 • Je hebt een representatief voorkomen

Wat mag jij verwachten?

De allerleukste bijbaan die je als student maar kunt hebben! Verder:

 • Je komt te werken in een super gezellig team met tientallen medestudenten uit Nijmegen
 • Je leert eindelijk hoe je nou de perfecte koffie of cocktail maakt, of je wordt hier nog beter in
 • Je maakt de gaafste feesten en evenementen mee
 • Je komt op de mooiste plekken door het hele land
 • Het werk is super afwisselend want ieder feest is anders
 • En je verdient er nog geld mee ook!

Reageren en solliciteren

Denk jij dat je in aanmerking komt voor deze unieke bijbaan? Vertel ons waarom en stuur je motivatie naar wout@barcompany.nl. We horen graag van je!