Meer dan 10 jaar ervaring

Voor ieder budget

Hét ultieme ontvangstmoment

Home 9 champagnetoren huren 9 Type feesten

Wie huren champagnetorens?

In de afgelopen tien jaar hebben we op honderden feesten champagnetorens mogen verzorgen. We worden met grote regelmaat ingehuurd door evenementenbureaus en -locaties. Maar de meeste aanvragen komen rechtstreeks van bedrijven en particulieren.

Voor welke type feesten zijn champagnetorens geschikt?

Een glas bubbels is het meest feestelijke drankje dat er bestaat. Daarom mag een champagnetoren eigenlijk niet ontbreken op ieder evenement waar er iets gevierd mag worden. En omdat we de toren met iedere soort drank kunnen vullen, is er voor ieder budget de optimale toren. Daarnaast is vrijwel iedere locatie geschikt, omdat de torens in transportstand door een normale deur passen.

We zouden de vraag daarom beter kunnen omdraaien. Op welk feest zou een champagnetoren niet leuk zijn? We moeten je het antwoord schuldig blijven.

Voor welke soort feesten?

Onze champagnetorens worden het meest ingezet als ontvangstmoment van de gasten. Grofweg zijn de type evenementen in drieën op te delen:

‘May all your pain be champagne’

Gratis advies ontvangen?

Ontvang gratis een vrijblijvend advies en een scherpe offerte met alles wat je dient te weten. Binnen 24 uur op werkdagen!