Meer dan 10 jaar ervaring

Voor ieder budget

Hét ultieme ontvangstmoment

Home 9 champagnetoren huren 9 Type feesten 9 Bedrijfsfeesten

Champagnetoren op personeelsfeest 

Onze champagnetorens worden het meest ingehuurd op bedrijfsfeesten zoals openingen en personeelsfeesten. Heb je ook iets te vieren en wil je een feest organiseren waar over nagepraat gaat worden? Dan mag een champagnetoren eigenlijk niet ontbreken.

Een champagnetoren op je bedrijfsfeest

Onze champagnetorens zijn in de afgelopen jaren op meer dan 1.000 bedrijfsfeesten ingehuurd. En ondanks geen enkel feest hetzelfde is, zien wij wel dat de torens voor grofweg twee doelen ingehuurd worden:

  1. Om collega’s en relaties van een warm welkom te voorzien. Een glas champagne is namelijk het ideale welkomstdrankje.
  2. Om een toost mee uit te brengen na een speech van de directeur. Successen moet je immers vieren.

Wat mag je verwachten?

Ruim voor aanvang van jou feest zijn wij aanwezig om de toren op te bouwen. Nadat de toren geïnstalleerd is, gaan onze collega’s zich omkleden. Maximaal twintig minuten voor jouw gasten arriveren, wordt de toren ingeschonken. Op deze manier blijft de temperatuur en de bubbel van de drank op zijn best.

Onze knappe champagnedames en –heren heten jouw gasten enthousiast welkom. Ze serveren de flûtes met een grote glimlach uit. Omdat we voor ieder budget een heerlijke mousserende wijn kunnen bieden, garanderen wij dat je gasten gaan genieten. En met een heerlijk glas bubbels in hun handen, kan het feest pas echt beginnen.

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat jouw gasten zien wie hen op dit feestelijke drankje trakteert. Daarom zijn onze torens volledig te voorzien van je logo of boodschap. Daarnaast zal de kleur verlichting van de toren afgestemd worden op de kleur(en) van jouw logo.

Lang verhaal kort; jij regelt de plek, en wij doen de rest!

Soorten champagnetorens

We beschikken over twee soorten champagnetorens die geschikt zijn voor bedrijfsfeesten. Bekijk hier een aantal foto’s van de torens. Wij adviseren je graag welke toren het beste bij jouw feest past. Daarnaast hebben we voor ieder budget een geschikte wijn.

Omdat geen bedrijfsfeest of personeelsfeest hetzelfde is, hanteren wij geen standaard tarieven. Vraag daarom vrijblijvend een offerte aan en wij komen er binnen 24 uur op terug.

‘Time to drink champagne and dance on the table’

Gratis advies ontvangen?

Ontvang gratis een vrijblijvend advies en een scherpe offerte met alles wat je dient te weten. Binnen 24 uur op werkdagen!