Dé ultieme eye-catcher

Geschikt voor vrijwel ieder product

Inzetbaar op iedere locatie

Home 9 champagnetoren huren 9 Type feesten 9 Champagnetoren voor promotie

Champagnetoren voor reclame, marketing en promotie

Ben je op zoek naar een unieke eye-catcher met gegarandeerde media aandacht? Dan kun je onze champagnetorens ook inzetten om je eigen producten op te promoten.

Champagnetoren als promotiemiddel

Zowel de Premium Champagnetoren als de Grand Tower Deluxe worden regelmatig ingezet als marketing instrument.  Denk bijvoorbeeld aan merk activaties, reclames en overige promotionele doeleinden. De torens kunnen op vrijwel iedere locatie opgebouwd worden en zijn echte eye-catchers. Onze grootste toren is 3 meter hoog en heeft een diamter van 2 meter. Hierdoor kun je er simpelweg niet omheen.

Honderden glazen die voor het pakken staan; het is de ultieme luxe en een gaaf gezicht. Maar niet alleen drankjes kunnen op de torens gepresenteerd worden. De torens worden ook met regelmaat ingezet als reuze etagère voor het presenteren van bijvoorbeeld mobiele telefoons en producten uit de supermarkt schappen. Enkele van onze vaste klanten zijn: Mona Pudding, Campari, Heineken, Moët & Chandon, Samsung, Holland Casino en Aperol Spritz.

Wij kunnen de volledige productie voor je verzorgen. Hier horen dus ook hosts en hostesses bij. Wil je liever je eigen collega’s bij de toren hebben staan, dan is dat uiteraard ook mogelijk.

Bekijk  een aantal foto’s van onze champagne meubels, of lees meer over de twee type champagnetorens we hebben. Benieuwd naar wat we voor jouw merk kunnen betekenen? Wij vertellen je graag meer over onze promotie mogelijkheden!

Aperol activatie | Bar Company

‘De head-turner waar media niet om heen kunnen’

Promotie en marketing | Bar Company

Gratis advies ontvangen?

Ontvang gratis een vrijblijvend advies en een scherpe offerte met alles wat je dient te weten. Binnen 24 uur op werkdagen!