Cocktail catering

Cocktail catering

Bar Company biedt de mogelijkheid uw gasten optimaal te laten genieten van de mooiste en feestelijke drankjes die er maar bestaan: cocktails. Onze cocktail catering is uitermate geschikt wanneer u iets te vieren heeft. Van personeelsfeest, tot bruiloft of welk evenement dan ook, wij komen graag naar u toe en maken er een daverend succes van.

Waar bestaat cocktail catering uit?

Wanneer u een cocktailbar huurt bij ons, komt er altijd ten minste één ervaren cocktailshaker mee. Zij creëren live de meest fantastische cocktails. Onze cocktail catering bestaat uit:

  • Een persoonlijke cocktailkaart met minstens vijf verschillende cocktails
  • Cocktails met een prijs van slechts € 3,50 per cocktail
  • Cocktails met verschillende soorten garnering
  • Cocktails in vier verschillende soorten cocktail glaswerk
  • Altijd minstens een alcoholvrije cocktail
  • Een optie om gratis u eigen favoriete cocktail op het menu te zetten
  • Een optie om gratis uw eigen logo op onze menukaarten te drukken

Elke luxe cocktail serveren wij in mooi glaswerk, zodat het een niet alleen een genot is om te drinken, maar ook om te zien. De bars kenmerken zich door strak hoogglans zwart/wit design en 25.000 kleuren LED-verlichting. Tevens beschikken een aantal van onze cocktailbars over prachtige ingebouwde schermen. Wilt u uw logo ook graag terugzien op de persoonlijke cocktailkaart? Geen enkel probleem. Wij personaliseren de bar geheel naar uw wens.

Meer weten?

Een feest is pas echt compleet als er goede cocktails zijn en daar bent u van verzekerd met onze cocktail catering. Het enige wat wij van u vragen is een plekje voor ons te reserveren en wij regelen de rest. Bent u enthousiast geworden en wilt u meer weten over onze cocktail catering? Neem contact met ons op. Wij komen binnen 24 uur met een passend voorstel op maat dat aansluit op uw wensen.