Cocktailbar huren offerte

Cocktailbar huren offerte

Bent u van plan een spectaculaire cocktailbar te huren en wilt u een offerte? Bij Barcompany bent u aan het juiste adres. Wij beschikken over diverse cocktailbars waar u uit kunt kiezen. Onze professionele cocktailshaker maakt live voor u en uw gasten de mooiste en lekkerste cocktails. Wij hebben één missie en dat is een daverend succes te maken van uw evenement. Geef uw voorkeuren door en wij stellen een offerte op maat voor op.

Welke cocktailbars bieden wij?

Ons assortiment cocktailbars bestaat uit twintig verschillende stijlen en formaten. Hierdoor zijn wij in staat altijd een bar te bieden die exact aansluit op uw wensen. Wij zetten graag een aantal stijlen waaruit u kunt kiezen op een rijtje:

  • Neutraal effen zwart
  • Chique hoogglans wit
  • Robuust steigerhout en steigerbuis
  • Functioneel ronde bar
  • Landelijk met authentieke houten fruitkisten

De cocktailbars van Barcompany zijn inzetbaar op vrijwel elke locatie en zij ook nog eens te personaliseren. Zo kunt u ervoor kiezen om uw eigen logo op de voorzijde van de bar te laten weergeven. Onze bars variëren van 1 tot 15 meter breed.

Vraag direct een offerte aan

Enthousiast geworden en wilt u een cocktailbar huren? Vraag een offerte aan! Barcompany verzekert u van scherpe tarieven en de beste service. Heeft u dus iets te vieren? Wij helpen u er een feestje van te maken. Maak het compleet met onze cocktails. Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op.