Cocktailshaker huren

Organiseert u een evenement en zoekt u een servicegerichte, gastvrije en professionele cocktailshaker? Maak kennis met Bar Company. Bij ons bent u aan het juiste adres om een cocktailshaker te huren. Wij beschikken over ervaren en vriendelijke cocktailshakers.

Wat biedt een cocktailshaker

Wij snappen als geen ander dat u een echt feest van uw evenement wilt maken. Dat kan met onze cocktailshaker. Wij zetten graag de redenen om een van onze cocktailshakers te huren op een rijtje voor u:

  • Ze zijn proactief en ontzorgen u volkomen
  • Het team bestaat uit knappe dames en heren tussen de 24 en 32 jaar
  • Ze hebben veel ervaring met privé- en personeelsfeesten
  • Onze cocktailshakers zijn opgeleid bij de BOLS Bartending Academy
  • Onze cocktailshakers maken er een feest van

Wij zorgen voor alle overige benodigdheden meegenomen. Hierbij valt te denken aan glaswerk, ingrediënten, garnering en overige materialen.

Cocktailbar

Wij verzorgen ook complete cocktail catering. Dit houdt in dat u zowel een cocktailbar en -shaker bij ons kunt huren. Wij nemen vooraf met uw wensen door zodat we precies aan uw verwachtingen kunnen voldoen. Bar Company zorgt ervoor dat u optimaal van uw eigen evenement kunt genieten.

Uw persoonlijke voorstel

Wilt u ook weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Binnen 24 uur ontvangt u van ons een persoonlijk voorstel op maat. Wij passen ons graag aan uw feest aan, daarin zijn wij uiterst flexibel. Een cocktailshaker huren was nog nooit zo gemakkelijk. Wist u dat u bij ons ook flairtenders kunt inhuren? Zij gooien met gemak vijf flessen tegelijk in de lucht om vervolgens op een fantastische manier uw drankje te serveren. Uw gasten zullen verbluffend staan toe kijken. Heeft u zelf altijd al in de schoenen van een professionele cocktailshaker willen staan? Dat kan! Bij ons kunt u ook terecht voor de leukste cocktailworkshops.