Fruitbar huren

Ben je op zoek naar een bijzondere en gezonde vorm van catering voor jouw evenement? Dan is een fruitbar huren echt iets voor jou! Voorzie je collega’s, bezoekers of gasten van lekker vers fruit dat ter plekke wordt gesneden. Wij vragen je gasten van welke vruchten zij houden en maken hier vervolgens een overheerlijke combinatie van. Tevens zijn wij gespecialiseerd in het maken van verse sappen en smoothies. We bereiden deze dranken altijd met de lekkerste verse ingrediënten.

Waarom een fruitbar huren?een mobiele fruitbar huren met vers fruit op locatie

Vers fruit wordt altijd graag gegeten op elk evenement. Vandaag de dag vinden steeds meer mensen het eten van lekker en gezond voedsel belangrijk. Met onze fruitbar speel je gemakkelijk in op deze behoefte. Wij werken enkel met de beste kwaliteit verse producten en kijken naast de smaak, ook naar de voedingswaarde van het fruit. Wij presenteren het fruit altijd feestelijk in diverse formaten disposable bakjes, bekers of zelfs eetbare hoorntjes.

Branding

Wil je je fruitbar personaliseren? Geen probleem. Bij ons heb je u de mogelijkheid je logo groot af te beelden op de voorzijde van de bar, de menukaarten en zelfs de bedrijfskleding. Zo kan iedereen goed zien dat jouw bedrijf hen voorziet van heerlijk vers fruit.

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Onze fruitbars zijn een ware publiekstrekker. Wil je meer weten? Neem contact met ons op of vraag een offerte aan. Bar Company neemt je graag het werk uit handen zodat jij en jouw gasten of collega’s optimaal kunnen genieten. Wij denken graag met je mee hoe we van jouw evenement een succes kunnen maken. Vertel ons je wensen en wij komen binnen 24 uur bij je terug met een passend voorstel op maat. Dus je ziet het; een fruitbar huren was nog nooit zo gemakkelijk.