Juicebars huren

Bent u op zoek naar een mooie, gezonde én lekkere publiekstrekker voor uw evenement? Huur dan een van onze geliefde juicebars! Met deze bar trakteert u uw gasten niet alleen op de lekkerste sappen, u speelt tevens meteen in op de gezondheidstrend van tegenwoordig. Wij bereiden met een grote dosis passie en liefde de meest kleurrijke verse sappen voor uw bezoekers. Bekijk de mogelijkheden om een juicebar te huren direct online.

Een geschikte juicebar voor elke gelegenheid

Geen enkel evenement is uiteraard hetzelfde. Wij beschikken daarom maar liefst over ruim 20 verschillende soorten sapbars. Zo weet u zeker dat u een geschikt exemplaar vindt bij ons.
Het is soms best lastig iedere dag twee stuks groenten en fruit te eten. Uw gasten van een gezond sapje voorzien wordt daarom altijd gewaardeerd. Wij werken enkel met verse ingrediënten zodat er zo min mogelijk stoffen verloren gaan. Waarom onze juicebar huren? Omdat onze juicebars:

  • In diverse formaten en stijlen komen. Zo huurt u altijd uw ideale juicebar
  • Altijd bemand worden door proactieve en gastvrije juiceboys en -girls
  • Aangekleed worden met houten fruitkisten en vazen verse decoratie
  • Volledig te personaliseren zijn met uw logo
  • Beschikken over professionele blenders en persapparaten
  • Inzetbaar zijn op vrijwel iedere locatie

Juicebar huren?

Wilt u ook graag uw eigen juicebar huren? Dat kan! Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Binnen 24 uur ontvangt u een persoonlijk voorstel op maat, dat volledig aansluit op uw wensen. Bij ons bent u verzekerd van de beste prijs/kwaliteits verhouding en eerste klas top service. Waar uw personeelsfeest, festival, beursstand of elk ander evenement ook is, wij komen graag naar u toe. Wij denken graag met u mee om uw evenement een daverend succes te maken waar nog lang over nagepraat wordt.