koffie-bar-huren

Koffie op locatie

Op iedere locatie zijn koffie drinkers aanwezig. Toch is er niet op iedere locatie goede koffie beschikbaar. Ben jij op zoek naar écht goede koffie op jouw locatie of evenement? Lees van vooral even verder.

Koffiebar op locatie van Bar CompanyMobiele koffiebar met barista op locatie

Wil je het echt goed doen? Huur dan een mobiele koffiebar met een echte barista op jouw locatie. Je hebt de keuze uit diverse stijlvolle bars. Hierdoor heb je altijd een meubel dat precies aansluit op jouw locatie. De barista zorgt ervoor dat de aanwezigen op jouw locatie verwend worden met de lekkerste koffies en thee. Uiteraard worden de cappuccino’s voorzien van een mooi hartje of zelfs van jouw logo middels de koffieprinter.

Koffie op feesten en evenementen Barista op locatie van Bar Company

Wij maken het vaakst koffies op locatie op congres- & beursstands en bedrijfsfeesten. Schenk je namelijk slechte koffie op dit soort locaties, dan sla je echt een flater.

Koffie met koffiemachine op locatie van Bar CompanyKoffiemachine op locatie

Heb je geen behoefte aan een barista of is er geen ruimte voor een koffiebar op jouw? Dan kun je ook alleen een koffiemachine huren. Wij hebben volautomatische koffiemachines of espressomachine’s. Lees meer over een koffiemachine huren.

Lees meer over onze écht goede koffie of bekijk de foto’s van onze koffiebars.