koffie-bar-huren

Koffie Piaggio huren bij Bar Company

Ben je op zoek naar een echte publiekstrekker op jouw beurs of evenement. Dan kan je natuurlijk het beste een Koffie Piaggio huren bij Bar Company. Daarnaast hebben wij een schitterend oude Benelli  in ons assortiment, waar er maar 2 van rondrijden in heel Nederland.

De Koffie Piaggio huren voor jouw evenement

De Koffie Piaggo huur je naast de koffie natuurlijk ook voor zijn oude, rustieke en nostalgische uitstraling. Deze koffietopper valt gegarandeerd op bij jouw beurs of evenement. De Piaggio wordt volledig verzorgd bij jou afgeleverd. Dit houdt in dat jij helemaal niks meer hoeft te regelen. Zo is er altijd een professionele en gecertificeerde barista aanwezig die alleen de beste kwaliteit koffie maakt voor jouw gasten. Daarnaast wordt de Piaggio volledig gedecoreerd met houten kistjes en een bijpassende ton.

Koffie Piaggio huren

Huur de mini koffie Piaggo op jouw locatie

De mini Koffie Piaggio, oftewel de Italiaanse blauwe Benelli mini pick-up is ook een pracht exemplaar voor op jouw beurs of evenement. Deze wordt net zoals de Piaggio geleverd met een professionele barista, de beste koffie en sfeervolle decoratie.

Bar Company Benelli

Wil je meer informatie over onze Koffie Piaggio’s, neem dan vooral even contact met ons op 024 35 72 761 of vraag direct een offerte aan.