Koffiemachine huren op de beurs

Wil je een koffiemachine huren voor op jouw beursstand? Dan zijn wij je graag van dienst! Wij verhuren machines voor barista’s of volautomatische machines waarbij je slechts op een knop hoeft te drukken voor je cappuccino. Welke machine je ook kiest, je mag er vanuit gaan dat het een paradepaardje is waar je trots op gaat zijn.

Welke koffiemachine huren op je beursstand?

Wij adviseren je graag over welke koffiemachine je het beste kunt huren voor jouw beurs. We kunnen je alles vertellen over de capaciteit, functionaliteit en vereiste van de machines. We kunnen je wel alvast het volgende vertellen;

Halfautomaat koffiemachine beurs

Een halfautomaat op jouw beursstand is dé ideale publiekstrekker. Er wordt heerlijke koffie geserveerd door barista’s die weten wat ze doen. Onze professionele SanRemo koffiemachine werkt op elk punt waar een standaard stroompuntje beschikbaar is. Meer hebben we niet nodig. Dit komt doordat wij ons eigen water meeleveren in compacte watertonnen. Hierdoor zijn we niet afhankelijk bent van een waterleiding. Ideaal dus voor op een beursstand. De machine bevat twee koffiegroepen wat inhoud dat er liefst 4 koppen koffie tegelijk kunnen worden gezet. De machine wordt geleverd met alle benodigdheden zoals koffiemolen, uitkloplade en melkkannetjes. Hiernaast kunnen wij optioneel ook heerlijke koffie, melk, suiker en versnaperingen leveren. We plaatsen de machine op jouw bar of we leveren er een barmeubel bij.

koffiemachine beurs halfautmaat huren bij Bar Company

Volautomaat koffiemachine beurs

Huur een volautomaat koffiemachine op je beursstand wanneer je op een eenvoudige manier de lekkerste koffie, espresso, latte machiatto, cappuccino of zelfs chocolademelk wilt zetten. Je bereid deze drankjes met slechts één druk op de knop en zodoende heb je geen barista nodig.  Wij beschikken over diverse WMF volautomaten die tot wel 250 koppen koffie per uur kunnen zetten. Ook zijn deze machines voorzien van een waterreservoir waardoor ze niet aangesloten hoeven te worden op het waternet. Hierdoor is de machine overal gemakkelijk te plaatsen en te bedienen. Er is enkel een 230v stroomaansluiting nodig. De machine wordt geleverd met een verwarmingsmeubel voor de kopjes en een koelkastje waar melk koel in kan worden bewaard. Daarnaast is het ook mogelijk om alle benodigdheden bij ons af te nemen zoals koffie, bekertjes, melk, suiker en roerstaafjes.

koffiemachine beurs volautmaat huren bij Bar Company

Deze koffiemachines worden ook geleverd met of zonder mobiel barmeubel. Daarnaast is de installatie met uitleg altijd inbegrepen. Interesse of meer willen weten? Neem contact met ons op via het contactformulier, tel. 024 3572761 of info@barcompany.nl. We helpen je graag!