Koffiemachine huren op de beurs

Een professionele koffiemachine huren op je beurs stand is meer dan een goed idee. Het is een must voor een succesvolle beursdeelname. Verwen je bezoekers met een kop écht goede koffie van een van onze top koffiemachines.

Oke, je begrijpt dat je met je Senseo niet meer weg komt, maar je weet niet wat je dan wel moet kiezen. Wij helpen je graag. Grofweg kun je een keuze maken uit twee varianten; volautomatische koffiemachines of halfautomatische koffiemachines. Van beide varianten hebben wij het top-model en we leggen even kort het verschil uit.

Een volautomaat koffiemachine huren voor je beurs

Ben je op zoek naar een eenvoudige manier om heerlijke koffies te maken voor je bezoekers en collega’s? Huur dan nu onze volautomaat op je beursstand. Je hebt hier geen ervaring voor nodig, want met slechts één druk op de knop zet je gemakkelijk de lekkerste espresso, cappuccino, latte machiatto, thee en zelfs chocomel. Wij maken gebruik van professionele WMF volautomaten we leveren met een verwarmingsmeubel ernaast voor de koppen. De machine heeft een groot water reservoir waardoor hij niet aangesloten hoeft te worden op het waternet. Ook over de schoonmaak hoef je je niet druk te maken, want de machine heeft een automatisch reinigingsprogramma. Dit apparaat werkt op een normale stroomaansluiting van 220v. Indien gewenst leveren wij ook alle overige benodigdheden zoals koffie, bekertjes, roersstaafjes, suiker en melk. We komen de machine altijd zelf brengen, installeren en weer ophalen zodat je nergens omkijken meer naar hebt. Wist je dat deze machine wel 200 koppen per uur zet?

Koffiemachine huren beurs

De led-verlichting staat hier ingesteld op geel, maar kan ook uitgezet worden of op een andere kleur ingesteld worden.

De halfautomaat koffiemachine huren voor je beurs

Ben je op zoek naar een professionele koffiemachine voor op jouw beursstand waar een barista mee uit de voeten kan, dan helpen we je ook graag. Onze schitterende SanRemo halfautomaten beschikken over twee ‘groepen’ zodat er vier koffies tegelijkertijd mee gemaakt kunnen worden. Ook bij deze machine willen we niet afhankelijk zijn van water aan- of afvoer dus we hebben hem aangesloten op een waterton met waterpomp.  Bij deze halfautomaat worden alle benodigdheden geleverd zoals een koffiemolen, uitkloplade en melk kannetjes zodat je meteen aan de slag kan. Daarnaast kunnen wij ook de lekkerste koffie leveren, evenals melk, suiker en versnaperingen. Deze halfautomaat heeft een geweldige uitstraling die gegarandeerd klanten naar jouw beursstand trekt.

Deze koffiemachine wordt geleverd met of zonder mobiel barmeubel. Daarnaast is de installatie met uitleg altijd inbegrepen. Interesse of meer willen weten? Neem contact met ons op via het contactformulier, tel. 024 3572761 of info@barcompany.nl. We helpen je graag!