Espressomachine huren bij Bar Company

Koffiemachine horeca huren

We drinken allemaal graag een lekker kopje koffie. Niet alleen in de ochtend, maar ook ’s middags, na het eten of gewoon tussendoor. Wil je de beste koffiemachine voor in de horeca huren? Dan ben je bij Bar Company aan het juiste adres. Je gasten op een goede kop koffie kunnen aanbieden is van groot belang, dat weten wij als geen ander. Weet je al aan welke eisen jouw koffiemachine moet voldoen? Eén ding is zeker: onze koffiemachines maken de allerlekkerste koffie op een hoog tempo. Wij verzekeren je daarnaast van een goede prijs/kwaliteit verhouding en service van topniveau.

Mogelijkheden koffiemachine huren

De koffiemachines die bij ons te huur zijn kun je los huren zodat je ze op jouw bar kunt plaatsen. Indien er geen bar is, kunnen we ook een mobiel barmeubel bij de koffiemachine leveren. Je hebt de keuze uit twee soorten koffiemachines: een halfautomaat of volautomaat. Huur je een halautomaat dan krijg je hier alles bij wat je nodig hebt. Denk aan een koffiemolen, kopjes, uitkloplade, kannetjes voor de melk en alle andere benodigdheden. Met de stoompijpjes van de machine schuimt een barista het melk op en kunnen er mooie vormpjes in het melkschuim van de cappuccino geschonken worden.

Bar Company koffiemachines huren

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bij een volautomaat gaat vrijwel alles vanzelf. Het enige wat je hoeft te doen is het kopje onder de machine te zetten en op de gewenste koffieknop te drukken. Deze koffiemachine is dus zeer geschikt als je tijd wenst te besparen, maar toch goede koffie wilt zetten. We kunnen de koffiemachines aansluiten op een wateraanvoer maar indien deze niet beschikbaar is wordt de machine aangesloten op een grote water jerrycan van 20 liter. Onze volautomaten zetten met gemak 200 koffies per uur.

Huur direct jouw koffiemachine

Een professionele koffiemachine huren of espressomachine huren is bij ons heel gemakkelijk. Heb je je keuze tussen een halfautomaat of een volautomaat al gemaakt? Zo niet dan adviseren we je graag verder en vertellen je alles wat je moet weten wanneer je een koffiemachine voor in de horeca wilt huren. Heb je vragen over een koffiemachine huren als particulier? Bel of mail ons gerust.

Meer informatie? Wij zijn je graag van dienst. Tel. 024 3572761 of vraag een offerte aan.