Latte art printer

De latte art printer

Latte art betekent letterlijk melkkunst. Alleen goed opgeleide barista’s met vaak enkele jaren ervaring kunnen de mooiste motieven in jouw cappuccino of caffé latte schenken. Zo wordt koffie drinken ineens een hele belevenis. Maar het kan nu ook anders, namelijk met de latte art printer. Twee jaar geleden is dit bijzondere apparaat geïntroduceerd in de VS en later in Azië. Op de Horecava 2018 is de printer geïntroduceerd voor Nederlandse horecazaken.

Hoe werkt de latte art printer

Met de latte art printer is het mogelijk om iedere denkbare afbeelding te printen in jouw cappuccino of caffé latte, oftewel in elke koffie met een laag melkschuim. De printer is een combinatie van 3D-technologie en een inkjetprinter. Er wordt alleen geen inkt gebruikt, maar koffie-extract, waardoor de smaak van de koffie onveranderd blijft. Bij de printer zit een tablet met daarop tientallen grappige afbeeldingen en teksten waar je uit kan kiezen. Maar het is ook mogelijk om je eigen afbeelding te uploaden. Denk bijvoorbeeld aan het logo van je bedrijf! Als klap op de vuurpijl kun je ook foto’s printen. Hiervoor gebruik je simpelweg je eigen telefoon. Je stuurt de gemaakte foto via Wifi naar de printer, en binnen 5 seconden staat daar je eigen persoonlijke koffie

Is de latte art printer geschikt voor mijn evenement?

De Latte art printer is ideaal voor evenementen. Met je bedrijfslogo afgebeeld in de koffie, wordt meteen duidelijk wie deze lekkere koffie aanbiedt. Geef je een feest? Laat dan zien wat je te vieren hebt door het in de koffie te schrijven. Op je de printer nou op een beurs, congres en personeelsfeest wilt inzetten; je wilt dat jouw gasten, bezoekers en collega’s dit evenement niet meer vergeten. Door ze te verrassen met een persoonlijke koffie realiseer je dit! Daarnaast wordt de koffies bijna altijd gedeeld op social media. Je begrijpt de marketingmogelijkheden.

Latte art printer op de koffie Latte art printer op de koffie

Barista met koffiemachine

De printer maakt zelf geen koffie. Wij adviseren daarom om een barista inclusief koffiemachine bij de printer te huren, om zo voor de lekkerste koffie te zorgen. Op deze manier heb je nergens meer omkijken naar en wordt jouw evenement gegarandeerd een succes!

Koffie printer

Benieuwd naar de scherpe huurtarieven? Wij  maken graag binnen 24 uur een offerte voor je.