De mogelijkheden van Bar Company

Omdat wij ons beseffen dat geen evenement hetzelfde is, zijn de mogelijkheden bij Bar Company eindeloos. Daarnaast kunnen wij voor ieder budget iets moois verzorgen. Vertel ons uw wensen en het doel van uw evenement en wij adviseren u graag over wat wij voor u kunnen betekenen. Ons doel is hierbij om u volledig te ontzorgen en u een onvergetelijk evenement te bezorgen!

Combinatie van concepten

Begin uw beursdag met een kopje koffie van onze barista en geniet tijdens de lunch van een gezonde smoothie. Ontvang uw gasten tijdens uw feestavond met een champagnetoren en geniet daarna van heerlijke cocktails. Al onze concepten zijn te combineren. Hiermee verrijkt u niet alleen uw evenement, maar kunnen wij u ook een kostenbesparing aanbieden.

Type evenementen

Onze concepten zijn bedacht en geoptimaliseerd voor zakelijke evenementen zoals bedrijfsfeesten, vieringen en beursstands. Hier ligt dan ook onze expertise. Echter worden onze concepten ook steeds vaker ingezet op privéfeesten zoals bruiloften, jubilea en verjaardagen. Benieuwd wat wij voor uw evenement kunnen betekenen? Wij adviseren u graag!

Van klein tot groot

Onze diensten worden jaarlijks op meer dan 500 evenementen ingezet. Van een kleine beursstand tot een personeelsfeest van vijfduizend medewerkers. Door onze jarenlange ervaring, het ruime assortiment en onze flexibiliteit, zijn onze diensten geschikt voor evenementen van alle groottes.

Meer catering

Buiten onze concepten kunnen wij ook de overige catering voor uw verzorgen. De natte catering (bier, fris en wijn) voeren wij geheel zelf uit. Mocht u ook hapjes of of eten wensen, dan schakelen wij hier een van onze twee vaste cateringpartners voor in.

Merkbeleving

Wat de reden van uw evenement ook mag zijn, het is van groot belang om uw merk naar voren te laten komen. Om deze reden bieden wij u altijd diverse ‘branding mogelijkheden’. Denk bijvoorbeeld aan uw logo groot afgebeeld op de bar of bekers bedrukt met uw boodschap.