Mojito bar huren

De Mojito is een Cubaanse cocktail welke bereid wordt met rum, limoen, rietsuiker, munt en sodawater. Omdat de Mojito cocktail bij het grote publiek zwaar favoriet is, kun je bij ons een echte Mojito bar huren.

Waarom een Mojito bar huren?

Er is wereldwijd maar één cocktail die met kop en schouders boven de rest uitsteekt als het gaat om populariteit: de Mojito. Dat is ook niet gek, want deze frisse cocktail ziet er niet alleen mooi uit, want hij smaakt ook heerlijk. Daar komt bij dat we ook alcoholvrije Mojito’s kunnen maken. Een Mojito bar op jouw locatie is daarom gegarandeerd een schot in de roos.

Een mojito bar op locatie, wat kun je verwachten? Mojito bar huren op locatie met Bar Company

Aan de Mojito cocktailbar kan een scala aan diverse Mojito’s besteld worden. Je hebt de keuze uit verschillende rum soorten en verse vruchten. Welke Mojito je ook kiest, het verfrissende karakter blijft natuurlijk onaangetast. Denk bijvoorbeeld aan een Mojito Razz met verse framboosjes.

De Mojito cocktailbar wordt aangekleed met vele rum flessen en verse limoentjes. Het is mogelijk om een bepaalde Mojito de naam te geven van jouw bedrijf op de menukaartjes.

Als jij voor een plekje zorgt op jouw locatie, doen wij de rest. Dat betekent dat je dus mag verwachten dat je zelf helemaal niets hoeft te doen en wij alles regelen. We bouwen in één uur de bar op en gaan onszelf dan even omkleden. Alles is inbegrepen. Denk hierbij aan verschillende soorten rum, ijs, glaswerk, garneringen en uiteraard een bar meubel. 

Keuze uit Mojito bars

Omdat iedereen een andere smaak heeft, beschikken wij over verschillende bar meubels in diverse stijlen en formaten. We adviseren je graag in welk barmeubel het meest geschikt is voor jouw feest of locatie.