Over ons

Wie is Bar Company?

Bar Company is een hecht team van honderd enthousiastelingen met een passie voor smaak en het werken op feesten en evenementen. Onze barista’s, cocktailshakers en barmedewerkers hebben ontelbare vlieguren gemaakt achter de bars en worden structureel getraind in onze BarCademy.

TEAM BAR COMPANY

Cocktails drinken is leuk. Maar het perfect shaken van een klassieke cocktail vind ik nog veel leuker. Nino van Langen

We worden meer dan 2.500 keer per jaar ingehuurd door klanten in heel Nederland en werken we voor vrijwel alle evenementenbureaus in Nederland. We doen wat we leuk vinden en maken hier mensen mee blij. Een mooiere baan bestaat er voor ons simpelweg niet!

Experimenteren met een nieuwe koffieboon is iets wat ik regelmatig buiten werktijd doe. En omdat ik koffie zo leuk vind, voelt werken vaak meer als hobbyen voor me. Simone Blonk

Op ons kantoor in Nijmegen zit een team van tien medewerkers (scroll down) klaar om onze klanten te adviseren en te bedienen. Gemiste oproepen worden binnen tien minuten teruggebeld en aangevraagde offertes binnen 24 uur verstuurd. Tenzij we aan het tafeltennissen zijn. Dan duurt het een kwartiertje langer.

Voor iedere gelegenheid een concept

Wij willen iedereen van dienst zijn die een feest of evenement organiseert. Daarom hebben we vijf verschillende concepten met producten waar we zelf 200% enthousiast van worden. Ondanks dat ons assortiment breed is, zijn wij in ieder concept gespecialiseerd alsof het ons enige concept is. Dit komt doordat onze medewerkers allemaal hun eigen vakgebied hebben. Een gecertificeerde barista kan niet met flessen drank gooien zoals een cocktailshaker dat kan, en andersom.

Team Bar Company collage

Wat maakt ons bijzonder?

Om zorgeloos te kunnen genieten van jouw feest of event heb je een ervaren partij nodig die er 100% gegarandeerd een succes van maakt. Er is namelijk geen tweede kans om het goed te doen.

Met meer dan 2.500 evenementen per jaar zijn we trotse marktleider en durven we onze klanten een garantie op succes te geven.

Waar geloven we in?

De kwaliteit van de bar en de drankjes is belangrijk. Maar wij geloven dat onze collega’s het verschil kunnen maken op een feest of evenement. Het aanstekelijke enthousiasme van ons barpersoneel is wat jouw evenement geslaagd maakt. Wij werken op jouw feest, alsof het ons eigen feest is.

Ondanks dat onze klanten lastig in één markt te vangen zijn, hebben zij dezelfde wens; gasten moeten hun evenement onthouden. En laat dat nou precies ons doel zijn!

Belofte aan jou

Wij voelen ons verantwoordelijk voor het succes van jouw feest of event.

De kwaliteit van onze producten is redelijk gelijk aan het concurrerende aanbod. Maar waar de concurrentie stopt, bieden wij (veel) meer:

  • Echt enthousiast personeel dat zichtbaar en aanstekelijk plezier heeft.
  • Een sterk verantwoordelijkheidsgevoel waar geen omkijken naar nodig is
  • Het (ongevraagde) stapje extra

Dit onverwachte beloven we je. Bar Company is precies dat, wat van een evenement een fantastische herinnering maakt.

Regel jij dus een plekje voor ons? Dan doen wij de rest. Jouw feest moet een daverend succes worden, en samen gaan wij daar voor zorgen!

Dus geef ons een belletje en ontmoet jouw persoonlijke adviseur die je graag helpt met al je vragen.

Sherine Thijssen
Sherine Thijssen
Wout de Vriend
Wout de Vriend
Djordi te Nijenhuis
Djordi te Nijenhuis
Jos Meeuwsen
Jos Meeuwsen
Sam Geussens
Sam Geussens

 

 

Stijn Hermssen
Stijn Hermssen
Thomas Eeuwes
Thomas Eeuwes
Tim Wildenbeest
Tim Wildenbeest

Bar Company, In good company.