Over ons

Team Bar Company

Het hart van Bar Company bestaat uit een team van zestig enthousiastelingen met een passie voor smaak en het werken op evenementen. Onze bartenders, barista’s, cocktailshakers en smoothieboys zijn ervaren en getraind in gastheerschap. Ze reizen meer dan 1500 keer per jaar af naar locaties door het hele land om te werken op de leukste feesten en evenementen. We willen de wereld op een duurzame manier nog leuker maken.

Bar Company bartenders team

Op ons kantoor in Nijmegen zit een team van tien medewerkers klaar om onze klanten te adviseren en te bedienen. Gemiste oproepen worden binnen tien minuten teruggebeld en aangevraagde offertes binnen 24 uur verstuurd. Tenzij we aan het tafeltennissen zijn. Dan duurt het een kwartiertje langer.

Het assortiment

Ons assortiment bestaat uit zeven verschillende concepten en een loods vol met de mooiste bars en producten. Van schitterende champagnetorens tot gezonde smoothies, en van feestelijke cocktails tot de lekkerste koffies.Door deze diversiteit kunnen wij onze opdrachtgevers altijd voorzien van het concept dat exact aansluit bij hun wensen of doelstelling. Ondanks dat ons assortiment breed is, zijn wij in ieder concept gespecialiseerd alsof het ons enige concept is. Dit komt doordat onze medewerkers allemaal hun eigen vakgebied hebben. Een gecertificeerde barista kan niet met flessen drank gooien zoals een cocktailshaker dat kan, en andersom.

De markt

Wij richten onze diensten op markt van zakelijke evenementen. Deze markt is groot en varieert van beurzen en congressen tot personeelsfeesten en bedrijfsevenementen. Ondanks dat onze klanten daardoor lastig in een markt te vangen zijn, hebben zij dezelfde wens; gasten moeten hun evenement onthouden. En laat dat nou precies ons doel zijn!

Kennis maken?

Wilt je kennis maken met Bar Company? Stuur ons dan een mailtje of bel ons en wij vertellen je graag alles wat je wilt weten.
Tel. 088 2035100

Bar Company kantoor