Meer dan 15 jaar ervaring

+10.000 tevreden klanten

Uitgebreid persoonlijk advies

Ontvang je offerte binnen 24 uur

Djordi te Nijenhuis

Naam: Djordi te Nijenhuis
Also known as: Dj Ordi
Functie: CFO en manusje-van-alles
Beetje vreemd: Heeft altijd gelijk Denkt altijd gelijk te hebben


Djordi te Nijenhuis | Bar Company

‘DDDDDDjordi te Nijenhuis, goedemiddag!’ (Hij articuleert de D extra goed om te voorkomen dat je denkt dat hij Jordi heet, let maar op).

Djordi heeft samen met Tim Bar Company in 2010 opgericht en ze zijn samen eigenaar van het bedrijf. Naar eigen zeggen is BC ‘het mooiste bedrijf in de evenementenbranche’. Wat begon als een studentenbedrijfje vanaf een studentenkamer is in 10 jaar uitgegroeid tot de organisatie met 100 enthousiaste collega’s. Een organisatie waar we iedere dag alleen maar hele leuke dingen doen en mensen blij maken met concepten waar we zelf 200% enthousiast van worden.
En toen daar in 2020 Bar Company Koffiemachines bij kwam, met als derde compagnon Stijn aan boord, was het imperium compleet. Dromen zijn uitgekomen voor Djordi en daar mag op geproost worden.

Djordi is verantwoordelijk voor alle financiële zaken en vervult binnen Bar Company de rol van CFO. Maar daar stopt zijn takenpakket niet. Djordi is de olie tussen de verschillende afdelingen en zorgt ervoor dat de BC-machine op volle toeren blijft draaien.

Naast zijn zakelijk succes gaat het privé ook voor de wind. Djordi is in 2019 getrouwd en is inmiddels trotse vader van twee dochters. Maar vergis je niet, wanneer papa op wintersportvakantie is, of carnaval viert, dan komt de eeuwige student weer naar boven. Het enige verschil met de studententijd toentertijd zijn de katers. ‘Die slaan tegenwoordig helemaal nergens meer op.’ 

Als je aan Djordi vraagt wat het mooiste evenement is dat hij heeft gedraaid dan volgt er een spraakwaterval. Maar als hij moet kiezen tussen een beurs in Shanghai of de Zwarte Cross, dan is de keuze snel gemaakt. Drie jaar op rij werken we met een team van 50 medewerkers op de Cross. Op dat evenement denkt hij weer helemaal terug aan vroeger, waar hij de benzine van de motoren kon ruiken, het bier er in ging als water en de vrouwen in schaarse kleding door de modder gleden. Nee grapje natuurlijk, Djordi is getrouwd en denkt nooit meer aan andere vrouwen.

Djordi bereiken?

Telefoon: 088 2035102 (direct)
Mail: djordi@barcompany.nl

Lees meer over ons team