Meer dan 15 jaar ervaring

+10.000 tevreden klanten

Uitgebreid persoonlijk advies

Ontvang je offerte binnen 24 uur

Wout de Vriend

Wie: Wout de Vriend
Also known as: double-U, Out
Functie: Politieagent
Super power: 9.000 dingen tegelijkertijd doen


Wout de Vriend, de man met een aangeboren passie voor horeca en het vastberaden vertrouwen ooit de rol van James Bond te kunnen vervullen (‘die overleeft alles in gezelschap van mooie vrouwen’).

Wout zorgt er bij Bar Company voor dat iedere nieuwe collega die binnenkomt, een echte BC’er wordt. Enerzijds door skills te trainen, anderzijds door onze bedrijfscultuur met normen en waarden over te brengen.

Wout is onze kwaliteitsmanager. Om de kwaliteit van +100 medewerkers te borgen heeft hij eigenhandig BarCademy opgezet. Bewapend met een flinke e-learning en een team van projectleiders traint Wout onze medewerkers structureel en wordt er continu bijgestuurd.

Na ieder uitgevoerd event leest Wout de beoordeling van de klus door de ingeplande collega’s. Vervolgens belt hij de klant om hem/haar te bedanken voor de opdracht en om te kijken of er verbeterpunten zijn. De resultaten uit deze gesprekken worden wekelijks gedeeld met de mensen op kantoor en de cocktailshakers en barista’s. Wout is hierdoor een onmisbare spreekbuis en weet van alles, alles af. Hebben we geen Wout, dan weten we het allemaal niet meer.

Betrokken is een understatement als je het hebt over Wout. Hij droomt dan ook regelmatig over werk. Maar soms ook niet. Laatst droomde hij dat hij met een speedboot in de vorm van een orka van een waterval viel. Gelukkig had hij al snel door dat het een droom was. Maar toen hij wakker werd, stond hij midden in een Viking gevecht.

Wout bereiken?

Telefoon: 088 2035107 (direct)
Mail: wout@barcompany.nl

Lees meer over ons team