Catering

Bar Company levert bijzondere mobiele bar concepten op feesten en evenementen. Maar naast bijvoorbeeld cocktails, koffie of smoothies verzorgen wij ook met grote regelmaat de overige catering. Op die manier heeft u maar één aanspreekpunt en nemen wij veel van uw zorgen uit handen.

Natte catering: Bier, fris en wijn

Bar Company beschikt over alle materialen die nodig zijn om de natte catering op uw feest te verzorgen. Omdat wij niet merkgebonden zijn kunnen wij ieder gewenst merk bier schenken op uw feest. Onze medewerkers zijn niet alleen goed achter de bar, maar kunnen ook alle overige horecawerkzaamheden uitvoeren. U betaalt bij ons een bedrag per consumptie op nacalculatie, of we kunnen een tarief per gast per uur afspreken waarbij er onbeperkt gedronken kan worden.

catering

Hapjes en eten

Ondanks dat wij graag de volledige catering voor u verzorgen, ligt onze expertise niet in de keuken. Voor hapjes of maaltijden werken wij daarom al jarenlang samen met een vaste cateraar. Vertel ons uw wensen en wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Foodtrucks

Foodtrucks zijn ‘hot & happening’ tegenwoordig. Wanneer u op zoek bent naar een unieke foodtruck ter verrijking van uw evenement dan hebben wij diverse foodtrucks in ons netwerk waar wij succesvol mee samenwerken.