champagnetoren

Champagne en prosecco

Wij zijn gek op bubbels en hebben tientallen mousserende wijnen geproefd. Na al dit proeven hebben we nu een heel mooi assortiment wijnen en kunnen we champagnetorens aanbieden voor ieder budget. Onze meest bestelde wijn is prosecco, op de voet gevolgd door champagne.

Prosecco

Prosecco is een heerlijke mousserende wijn uit Italië. Om precies te zijn uit het wijngebied ten noorden van Venetië in de regio Veneto. Omdat prosecco ook bubbelt en heerlijk smaakt is het minstens even feestelijk als champagne. Prosecco is echter een stuk voordeliger in prijs dan champagne. We kunnen deze drank al aanbieden vanaf € 2,50 per flûte. Hierdoor is het de perfecte drank voor feesten waar het budget niet onbeperkt is.

Champagnetoren (10)

Champagne

champagne en proseccotorens

Wanneer je echt kunt uitpakken dan adviseren wij champagne. Deze drank komt, zoals de naam al doet vermoeden, uit de streek Champagne in Frankrijk. Komt de druif van deze mousserende wijn uit een andere streek, dan mag de drank officieel geen champagne genoemd worden. De merken die wij schenken variëren van Moët & Chandon en Veuve Clicquot tot Bollinger, Dom Pérignon en Piper Heidsieck.

Nederland is een echt champagne land. We staan op nummer zeven in de landen waar het meeste champagne gedronken wordt. Wist je dat een fles champagne meer dan 45 miljoen bubbels bevat? En dat de druk in de fles twee keer zo hoog is als in een autoband?

Wij adviseren je graag welke drank het meest geschikt is voor jouw feest en budget.

Bekijk hier een aantal foto’s, of lees meer over welke champagnetorens we hebben en voor welke feesten ze geschikt zijn.