champagnetoren

Champagne en prosecco

Wij zijn gek op bubbels en bieden champagnetorens voor ieder budget. Daarom kunnen onze torens gevuld worden met verschillende soorten drank. Het meest populair is prosecco, op de voet gevolgd door champagne.

Prosecco

Prosecco is een heerlijke mousserende wijn uit Italië. Om precies te zijn uit het wijngebied ten noorden van Venetië in de regio Veneto. Omdat prosecco ook bubbelt en heerlijk smaakt is het minstens even feestelijk als Champagne. Prosecco is echter een stuk voordeliger in prijs dan champagne. Hierdoor is het de perfecte drank voor feesten waar het budget niet onbeperkt is.

Champagne

Wanneer je echt kunt uitpakken dan adviseren wij Champagne. Deze drank komt, zoals de naam al doet vermoeden, uit de streek Champagne in Frankrijk. Komt de druif van deze mousserende wijn uit een andere streek, dan mag de drank officieel geen champagne genoemd worden. De merken die wij schenken variëren van Moët & Chandon en Veuve Clicquot tot Bollinger, Dom Pérignon en Piper Heidsieck.

Champagnetoren (10)

Een fles champagne bevat meer dan 45 miljoen bubbels en de druk in de fles is twee keer zo hoog is als in een autoband. Nederland is een echt Champagneland en staat op nummer zeven in de landen waar het meeste champagne gedronken wordt. België staat overigens boven ons in deze lijst.

Wij adviseren je graag welke drank het meest geschikt is voor jouw feest en budget.