champagnetoren

Bruiloften en huwelijksfeesten

Bij vrijwel iedere bruiloft wordt na het geven van het ja-woord de taart aangesneden en is het tijd om te proosten. Huur een champagnetoren voor jullie bruiloft en geniet van een fantastisch proost-moment met jullie gasten op de mooiste dag van jouw leven.

Een champagnetoren op je bruiloft

Vergeet de horecamedewerker met het traditionele dienblad en maak indruk bij jouw gasten met de Premium Champagnetoren en onze stijlvolle champagneheren en – dames. Jullie bruiloft is een dag die nooit meer vergeten gaat worden. Verras daarom jullie gasten met een unieke toren die zij niet eerder hebben gezien. Omdat geen bruiloft hetzelfde is, hanteren wij geen standaard prijzen. Wel kunnen we je vertellen dat we voor ieder budget een geschikte champagnetoren hebben. Zo is het ook mogelijk om heerlijke prosecco of cava te schenken in plaats van champagne.

Extra opties voor bruiloften en huwelijksfeesten

  • Decoratie: De Premium Champagnetoren kan gedecoreerd worden met prachtige bloemen. De bloemen worden aan jullie persoonlijke wensen aangepast.
  • Champagne bloem: De Wild Hibiscus is speciaal gekweekt voor champagne. Deze bloem is eetbaar en ziet er fantastisch uit in het glas.
  • Fruit: Indien gewenst voorzien wij de champagne van een aardbei, framboos of een andere fruitsoort. Dit zorgt voor een traktatie voor het oog en een heerlijke lekkernij voor jullie gasten.
  • Rookeffect: Door middel van ‘droogijs’ kunnen wij de toren voorzien van een rookgordijn. Dit zorgt samen met de LED-verlichting voor een gaaf effect.
  • Branding: Indien gewenst kunnen wij de toren voorzien van jullie namen zodat het jullie persoonlijke champagnetoren wordt.

champagnetoren op bruiloft (Medium)

Bekijk hier meer foto’s van onze champagnetorens. Een champagnetoren met dames en heren inclusief drank is al te huren vanaf € 475,-. Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij adviseren je graag.