champagnetoren

Bruiloften en huwelijksfeesten

Bij vrijwel ieder huwelijksfeest of bruiloft wordt na het geven van het ja-woord de taart aangesneden en is het tijd om te proosten. Huur een champagnetoren voor jullie bruiloft en geniet van een fantastisch proost moment met uw gasten op de mooiste dag van jouw leven.

Vergeet de horecamedewerker met het traditionele dienblad en maak indruk bij jouw gasten met de Premium Champagnetoren en onze stijlvolle champagneheren en – dames.

Extra opties voor bruiloften en huwelijksfeesten

  • Decoratie: De Premium Champagnetoren kan gedecoreerd worden met prachtige bloemen. De bloemen worden aan jullie persoonlijke wensen aangepast.
  • Champagne bloem: De Wild Hibiscus is speciaal gekweekt voor champagne. Deze bloem is eetbaar maar geeft vooral een fantastisch effect in combinatie met champagne.
  • Fruit: Indien gewenst voorzien wij de champagne van een aardbei, framboos of een andere fruitsoort. Dit zorgt voor een traktatie voor het oog en een heerlijke lekkernij voor jullie gasten.
  • Rookeffect: Door middel van ‘droogijs’ kunnen wij de toren voorzien van een rookgordijn. Dit zorgt samen met de LED-verlichting voor een fantastisch effect.
  • Branding: Indien gewenst kunnen wij de toren voorzien van jullie namen zodat het jullie persoonlijke champagnetoren wordt.

champagnetoren op bruiloft (Medium)

Omdat geen bruiloft hetzelfde is, hanteren wij geen standaard prijzen. Wel kunnen we je vertellen dat we voor ieder budget een geschikte champagnetoren hebben. Zo is het ook mogelijk om prosecco of cava te schenken in plaats van champagne. Vraag daarom vrijblijvend een offerte aan en wij adviseren je graag.