We love champagne

Onze champagnedames en -heren zijn gek op twee dingen: gasten blij maken en in de spotlight staan. Dat laatste klinkt misschien een beetje gek, maar het is echt zo. Daarom hebben we schitterende champagnetorens laten ontwerpen waar je niet om heen kunt. 

Waarom verhuren wij champagnetorens?

Een gebouwde champagnetoren door Bar Company

Soms krijgen we wel eens de vraag of het nooit saai wordt; champagne uitschenken. Het antwoord hierop is nee. De gezichten van gasten die de champagnetoren voor het eerst zien, went nooit. Daarnaast staan we iedere week op een nieuwe locatie met andere mensen die zin hebben in een feestelijke avond. Wat wil je nog meer?

We vinden het leuk om ons chique aan te kleden en gasten een warm welkom te heten. Het draait natuurlijk niet om ons, maar om de gasten op het evenement. Enthousiasme, service en gastvrijheid zijn dan ook onze kernwaarden. Niet overgenomen uit een managementboekje, maar van nature aanwezig!

Een champagnetoren op een evenement verzorgen voelt voor ons daarom eigenlijk niet als werken.

Liefde voor champagne en prosecco

We hebben tientallen mousserende wijnen geproefd uit verschillende prijsklassen. Hierdoor kunnen we je veel vertellen over champagne of prosecco. Ben je dus benieuwd naar welke soort bubbels het meest geschikt is voor jouw budget? Dan adviseren we je graag!Bar Company champagne hostess

Welke wijn je ook kiest; het is onze taak om de perfecte smaakbeleving te verzorgen. Dit doen we door rekening te houden met de juiste temperatuur van de drank, het correcte glaswerk en een dikke glimlach bij het uitserveren.

Inmiddels schitteren onze champagnetorens op tientallen feesten en evenementen per jaar. Daarnaast worden we ingehuurd door vrijwel alle grote evenementenlocaties en evenementenbureaus. Mogen we ook bijdragen aan het succes van jouw feest?

Bekijk hier een aantal foto’s, of lees meer over welke champagnetorens we hebben en voor welke feesten ze geschikt zijn.