Cocktailbar Mogelijkheden

Wij begrijpen dat geen evenement hetzelfde is en passen wij onze cocktailbars graag aan naar uw feest.

Uw persoonlijke cocktailbar huren

Door uw logo groot af te beelden op de cocktailbar, de menukaarten en zelfs op de bedrijfskleding wordt onze cocktailbar uw eigen cocktailbar! Daarnaast wordt de kleur LED-verlichting aangepast naar uw voorkeur. Met diverse rekwisieten worden de cocktailbars in ieder gewenst thema omgetoverd.

Cocktails op feesten en evenementen

Bar Company is gespecialiseerd in bedrijfsfeesten van alle formaten. Van een klein bedrijfsborreltje tot het grootste personeelsfeest of festival, niets is te gek bij Bar Company. Mocht de ruimte schaars zijn dan hebben wij een compacte cocktailbar beschikbaar. En doordat de bars aan elkaar te koppelen zijn is geen evenement te groot voor ons.

Meer dan cocktails

Cocktails zijn bijzonder goed te combineren met onze andere concepten. Wat dacht u van heerlijke smoothies met alcohol. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld voorafgaand aan de cocktails uw gasten van goede koffie te voorzien.

Cocktailworkshop

Leer op een leuke manier in no time de perfecte cocktail maken met uw vrienden of collega’s. Meer over onze cocktailworkshops leest u hier.