Rokende cocktails

Onze cocktails zijn op ieder feest smoking hot.  Soms letterlijk, want wij kunnen onze cocktails laten roken. Dit zorgt gegarandeerd voor een wauw-effect bij jouw gasten!

Rokende cocktails, hoe werkt dat?

Onze cocktailshakers kunnen aan iedere cocktail ‘droogijs’ toevoegen. Droogijs is de vaste vorm van koolstofdioxide of CO2 en heeft een temperatuur van – 80º. DRokende cocktails met droogijs van Bar Companyroogijs wordt bijvoorbeeld ook gebruikt in het theater om laaghangende rook te creëren op het podium. Wanneer het droogijs de vloeistof van de cocktail aanraakt, verdampt het droogijs en ontstaat er een rookeffect. De heerlijke smaak van de cocktail blijft onveranderd en het drankje blijft zeker drie minuten roken.

Zijn rokende cocktails veilig?

Absoluut. Wij plaatsen een roerstaafje in het glas met aan de onderkant een koker waar het COin geplaatst wordt. Op deze manier is het onmogelijk dat het droogijs in aanraking komt met jouw lippen of ingeslikt kant worden.

 

Meer informatie over de werking van droogijs en de mogelijkheden van rokende cocktails op jouw feest? Wij vertellen je er graag meer over!

Lees meer over:

– Het assortiment mobiele cocktailbars waar je uit kunt kiezen
– De liefde voor cocktails van onze ervaren cocktailshakers
– Voor welke type feesten cocktails geschikt zijn
– Of bekijk een aantal foto’s ter impressie