COCKTAILBAR HUREN OP JOUW BRUILOFT?

Je bruiloft moet de mooiste dag uit je leven worden en wij helpen hier graag aan mee. Bruiloften zijn voor ons namelijk de leukste feesten om op te werken.

Cocktails laten shaken op je bruiloft

We hebben in het verleden al op honderden bruiloften cocktails mogen shaken. We weten daarom uit ervaring dat cocktails een gegarandeerd succes zijn. Jouw gasten komen erdoor in een feeststemming en dat is toch wat je wilt? We kunnen de cocktails shaken tijdens de feestavond of uitserveren als welkomstdrankje. 

Omdat iedereen een andere smaak heeft, Cocktails laten shaken op je bruiloft met Bar Companyhebben we een ruim assortiment cocktails waaruit gekozen kan worden. Op deze manier weten we zeker dat we voor al jouw gasten een heerlijke cocktail kunnen shaken! Welke cocktails je ook kiest, we personaliseren onze menukaart altijd met de namen van het bruidspaar. Daarnaast hebben we voor ieder budget een geschikte cocktailbar.

Alcoholvrije cocktails op je bruiloft

Is er iemand in verwachting? Komen er veel kinderen? Moeten mensen met de auto naar huis? Geen probleem! We shaken ook heerlijke alcoholvrije cocktails. We kunnen alcoholvrije cocktails combineren met ‘normale’ cocktails, of we kunnen een compleet alcoholvrije cocktailbar verzorgen.

Een cocktailbar huren op je bruiloft

Ga je voor een landelijke stijl of liever modern en strak? Voor iedere stijl hebben wij een passende mobiele cocktailbar. Ze kunnen overal worden opgebouwd en komen in diverse formaten.

Wij hebben op meer dan 500 bruiloften cocktails geshaket en vertellen je graag hoe wij van jullie bruiloft een daverend succes gaan maken!

Tot slot een tip; bekijk ook zeker even de champagnetoren.

Cocktailbar met cocktails van Bar Company op bruiloft of huwelijks feest

Lees meer over:

– Het assortiment mobiele cocktailbars waar je uit kunt kiezen
– De liefde voor cocktails van onze ervaren cocktailshakers
– Wat wij verstaan onder cocktailcatering en alcoholvrije cocktails
– Of bekijk een aantal foto’s ter impressie