COCKTAILBAR HUREN OP JOUW PERSONEELSFEEST?

Bar Company is gespecialiseerd in bedrijfsfeesten van alle formaten. Van een intieme bedrijfsborrel tot het grootste personeelsfeest. Heb je ook iets te vieren en wil  je jouw medewerkers of relaties trakteren op heerlijke cocktails? Dan zijn wij je graag van dienst! 

Cocktailbar op je personeelsfeest

Waar je jouw personeelsfeest ook organiseert, onze mobiele cocktailbars kunnen op vrijwel iedere denkbare locatie opgebouwd worden. De bars variëren van 1 meter breed tot 15 meter.

Cocktails op je personeelsfeest

Wij shaken altijd minstens vijf verschillende soorten cocktails voor je gasten met een alcoholvrije variant. De cocktails worden geserveerd met verschillende garneringen en verschillende soorten glaswerk.

Jouw persoonlijke cocktailbar huren

Laat je medewerkers en relaties zien wie hen trakteert op die heerlijke cocktails door je naam of merk sterk naar voren te laten komen. Dit kunnen wij doen door jouw logo groot af te beelden op de cocktailbar, de menukaarten en zelfs op onze kleding. Hierdoor wordt onze cocktailbar jouw eigen cocktailbar! Daarnaast stellen we de verlichting van de bar af op de gewenste kleur