COCKTAILBAR HUREN OP UW PERSONEELSFEEST?

Bar Company is gespecialiseerd in bedrijfsfeesten van alle formaten. Van een intieme bedrijfsborrel tot het grootste personeelsfeest. Heeft u ook iets te vieren en wilt u uw medewerkers of relaties trakteren op heerlijke cocktails? Dan zijn wij u graag van dienst! 

Cocktailbar op uw personeelsfeest

Waar u uw personeelsfeest ook organiseert, onze mobiele cocktailbars kunnen op vrijwel iedere denkbare locatie opgebouwd worden. De bars variëren van 1 meter breed tot 15 meter.

Cocktails op uw personeelsfeest

Wij shaken altijd minstens vijf verschillende soorten cocktails voor uw gasten met een alcoholvrije variant. De cocktails worden geserveerd met verschillende garneringen en verschillende soorten glaswerk.

Uw persoonlijke cocktailbar huren

Laat uw medewerkers en relaties zien wie hen trakteert op die heerlijke cocktails door uw naam of merk sterk naar voren te laten komen. Dit kunnen wij doen door u logo groot af te beelden op de cocktailbar, de menukaarten en zelfs op onze kleding. Hierdoor wordt onze cocktailbar uw eigen cocktailbar! Daarnaast stellen we de verlichting van de bar af op de gewenste kleur