Cocktailbar huren op jouw verjaardag?

Een cocktailbar huren voor je verjaardagsfeest is een bijzonder goed idee. Want het moet tenslotte wel een feestje worden en wie jarig is, trakteert!

Een cocktailbar huren op je verjaardag

In de afgelopen jaren hebben wij op honderden verjaardagen en jubilea cocktails geshaket. Dit is ook niet gek, want een verjaardag mag gevierd worden, en cocktails zijn ontzettend feestelijk. De ene keer stonden we in een appartement op drie hoog en de andere keer in een grote tuin. Je kunt onze cocktail catering daarom inhuren met of zonder mobiele cocktailbar. Het gaafste is natuurlijk om een echte cocktailbar op jouw feest te plaatsen. We hebben ze in diverse formaten en stijlen. Maar mocht dit qua ruimte echt niet passen, dan kunnen onze cocktailshakers de cocktails ook shaken op een aanwezige tafel, of vanuit je keuken.

Cocktails op jouw verjaardagCocktailbar met cocktails van Bar Company op verjaardag

Omdat jouw gasten allemaal anders zijn, bieden wij ook veel verschillende cocktails aan (minstens zes). Op deze manier garanderen wij dat wij voor iedereen een lekker cocktail kunnen shaken. De cocktails worden altijd geserveerd met verschillende garneringen en verschillende soorten glaswerk. Heb je een favoriet? Dan zetten we die gewoon op de kaart. Daarnaast shaken we ook altijd een aantal alcoholvrije cocktails en bedrukken we de menukaart met jouw naam. 

Wanneer wij naar jouw verjaardag toe mogen komen, dan hoef je voor ons alleen een plekje te reserveren en wij doen de rest. Benieuwd naar hoe wij van jouw verjaardag een daverend succes kunnen maken? Wij vertellen je er graag meer over. Vraag daarom een offerte aan of bekijk eerst nog een aantal foto’s ter impressie. Cheers!