We love cocktails

Het is bij Bar Company in 2010 allemaal begonnen met het shaken van cocktails. Het was ons enige concept en cocktails zijn nog steeds ons lievelingsdrankje om te maken. Als we zeggen dat wij gek zijn op cocktails dan is dat een understatement. Bij ons stroomt Bloody Mary  door de aderen. Wanneer onze cocktailshakers niet voor ons aan het werk zijn op feesten, staan ze daarom achter de bar in lokale cocktailbars in binnen- en buitenland.

Waarom shaken wij Cocktailshaker van Bar Company met liefde voor cocktailscocktails op feesten? 

Zo nu en dan een cocktail drinken is heel lekker, maar het maken van cocktails is eigenlijk nog veel leuker. Het perfect shaken van klassieke cocktails of het experimenteren met eigen verzinsels is iets wat we regelmatig buiten werktijd doen. En omdat we ook gek zijn op feesten, is cocktails shaken op een feestavond eigenlijk meer hobby dan werk voor ons.

Onze passie voor cocktails willen we het liefst met zo veel mogelijk mensen delen en hoe kan dit nou beter dan het hele land door te reizen om cocktails te shaken op feesten?

Alleen het besteBar Company cocktailshaker Jelle

‘Perfect serve’ cocktails shaken begint bij goede cocktailshakers. We hebben zodoende een flink team met cocktailshakers opgeleid in de BOLS Bartending Academy. De cocktailshakers zijn echte entertainers met een passie voor smaak. 

Maar voor echt goede cocktails moet alles kloppen. Zodoende werken we alleen met A-merk drank, verse ingrediënten, het juiste glaswerk en schitterende mobiele cocktailbars.

Hoe gaat het nu? Bar Company cocktailshaker Ritchie

Nu worden we ieder weekend ingehuurd door klanten in heel Nederland en werken we voor vrijwel alle evenementenbureaus in Nederland. We doen wat we leuk vinden en maken hier mensen mee blij.

Mogen we ook meehelpen met het succes van jouw feest?