Drie driewielers

Het mag wellicht bekend zijn dat wij beschikken over een groot assortiment aan diverse bars. Maar minder bekend is dat wij ook beschikken over drie leuke driewielers voor wie echt op zoek is naar iets bijzonders. 

Met onze driewieler-karavaan reizen wij af naar evenementen in heel Nederland. Onze mini foodtruckjes worden het vaakst ingezet voor promotionele doeleinden en voor maken van de lekkerste cocktails, smoothies en koffies op publieksevenementen en bedrijfsfeesten. Maar voor welk doel of welke gelegenheid je onderstaande voertuigjes dan ook wenst in te zetten, je kan er van uit gaan dat jouw bezoekers of gasten hier niet zo maar langslopen.

De bakfiets BC Smoothiefiets

Onze bakfiets is een echte Gazelle uit 1940. In zijn vroegere jaren heeft hij dienst gedaan aan een bakker. Wij hebben deze fiets gerestaureerd en voorzien van alle gewenste opties, zoals twee stroomgroepen en een dak met spotjes.

De BenelliBar Company Benelli

Deze babyblauwe pantydropper is een schuurvondst in Italië. Omdat de fabriek waar deze driewieler is gemaakt, direct na opstart plat gebombardeerd is in de tweede wereld oorlog, rijden er maar 2 van deze Benelli’s in Nederland. Meer vintage/industrieel wordt het niet.

De PiaggioBC Piaggio Ape

Deze stijlvolle driewieler met zijn markante neus kan wat ons betreft zo het museum in. De nostalgische retrolijnen in combinatie met hippe kleur groen maakt dat wij hem het liefst iedere dag zouden willen rijden.

De driewielers in actie: