koffie-bar-huren

Goede koffie op je bruiloft

Een bruiloft is niet zo maar een evenement. Het is de belangrijkste en mooiste dag uit je leven. Een dag die nooit meer vergeten gaat worden en waar alles dus bij moet kloppen.

Koffie catering op je bruiloft

80% van alle Nederlanders drinkt koffie. Het is de meest gedronken drank ter wereld. Dat betekent dat dus ook 80% van jouw gasten van koffie houdt en dit regelmatig drinkt. Je moet dus wel van goede huizen komen wil je indruk maken met koffie. Goede koffie catering is daarom nog belangrijker dan je keuze in bier, fris of wijn.Koffie op bruiloft

Een koffiebar met barista huren op je bruiloft

Wanneer je onze mobiele koffiebar huurt dan ben je verzekerd van een eyecatcher en de allerbeste machines. En wanneer onze enthousiaste barista aan de slag gaat met het maken van heerlijke koffies, dan weet je zeker dat je gasten gaan genieten van een kopje koffie die ze niet iedere dag drinken. Omdat alles deze dag om liefde draait, schenken we een mooi hartje in het melkschuim. En heb je onze unieke driewielers al gezien?

Op de mooiste dag van je leven drink je de allerbeste koffie. Vraag daarom nu een offerte aan en wij komen met liefde jouw gasten verwennen met koffie.