verse sappen

FRUITBAR HUREN

Een fruitbar huren op je beursstand, bedrijfsfeest, festival of publieksevenement was nog nooit zo eenvoudig. Wij vertellen je graag meer over deze bijzonder lekkere en gezonde vorm van catering.

Bar Company is gespecialiseerd in het maken van verse sappen en smoothies op diverse soorten evenementen. Deze dranken bereiden wij met verse vruchten en fruit in onze slowjuicers en blenders. Maar je kunt bij ons ook een fruitbar huren voor je evenement.

Fruitbar hureneen mobiele fruitbar huren met vers fruit op locatie

Bij onze mobiele fruitbar is een compleet scala aan diverse soorten vers fruit verkrijgbaar. Het fruit wordt ter plekken gesneden in hapklare porties. Door onze jarenlange ervaring met vers fruit weten wij op de meest efficiënte wijze te werken en daarmee wachttijden voor onze bars tot een minimum te beperken. Je gasten vertellen onze gastvrije medewerkers van welke vruchten zij houden en wij maken daar live een heerlijke combinatie van.

 

Vers fruit

Wij werken alleen met de beste kwaliteit verse producten. Je dagelijkse aanbevolen hoeveelheid fruit binnen krijgen was nog nooit zo makkelijk en lekker. Want wij kijken niet alleen naar de smaak van onze producten, maar ook naar de voedingswaarden. Onze boosters zitten daarom bomvol met superfoods en superfruits. Het fruit wordt altijd feestelijk gepresenteerd in diverse formaten disposable bekers of bakjes.

fruitbar huren

Meer informatie ontvangen over een fruitbar huren op je festival, feest of evenement? Tel. 024 3572761