verse sappen

Mogelijkheden

Omdat geen evenement hetzelfde is bieden wij u diverse mogelijkheden als het gaat om het inhuren van onze juicebars. Alles kan naar uw wensen aangepast worden.

Juicebar mogelijkheden

Wij beschikken over twintig verschillende juicebars van verschillende formaten. U kunt kiezen uit chique bars van hoogglans wit tot stoere steigerhouten bars. Daarnaast hebben we ook een hippe juice / smoothiefiets.

Juices en verse sappen op de beursstand

Het live bereiden van verse sappen op uw beursstand zorgt voor meer aanloop op uw stand, een langer verblijf van gasten op uw stand en er zal over het bezoek aan uw stand nagepraat worden. Wat wilt u nog meer? Wij kunnen gebruikmaken van uw bar of nemen onze eigen juicebar mee.

Juices en verse sappen op uw bedrijfsfeest

Heeft u iets te vieren? Trakteer uw collega’s en relaties dan op heerlijke gezonde sappen! U laat hiermee zien dat u om hun gezondheid geeft en speelt in om de trend van dit moment.

Branding

Wij personaliseren onze juicebar door uw logo groot af te beelden op de juicebar, op de menukaarten en zelfs op de bedrijfskleding. Daarnaast wordt de kleur LED-verlichting aangepast naar uw voorkeur. Zo ziet iedereen wie hen trakteert op die lekkere verse sappen!