verse sappen

Mogelijkheden

Omdat geen evenement hetzelfde is bieden wij je diverse mogelijkheden als het gaat om het inhuren van onze duurzame juicebars. Alles kan naar jouw wensen aangepast worden.

Juicebar mogelijkheden

Wij beschikken over twintig verschillende juicebars van verschillende formaten. Je kunt kiezen uit chique bars van hoogglans wit tot stoere steigerhouten bars. Daarnaast hebben we ook een hippe juice / smoothiefiets.

Juices en verse sappen op de beursstand

Het live bereiden van verse sappen op jouw beursstand zorgt voor meer aanloop op je stand, een langer verblijf van gasten op je stand en er zal over het bezoek aan je stand nagepraat worden. Wat wil je nog meer? Wij kunnen gebruikmaken van de aanwezige bar of nemen onze eigen juicebar mee.

Juices en verse sappen op uw bedrijfsfeest

Heb je iets te vieren? Trakteer je collega’s en relaties dan op heerlijke gezonde sappen! Je laat hiermee zien dat je om hun gezondheid geeft en speelt in op de trend van dit moment.

Branding

Wij personaliseren onze juicebar door het logo van jouw organisatie groot af te beelden op de juicebar, op de menukaarten en zelfs op de bedrijfskleding. Daarnaast wordt de kleur LED-verlichting aangepast naar je voorkeur. Zo ziet iedereen wie hen trakteert op die lekkere verse sappen!