koffie bar huren

Latte art koffies

Latte art betekent letterlijk melkkunst. Het is de kunst van het gieten van de meest mooie vormpjes in je cappuccino of caffé latte. Door met een speciale techniek de geschuimde melk in de crèmelaag van de espresso te schenken ontstaan de meest prachtige motieven.

Latte art

Het ziet er misschien simpel uit, maar om een mooi blaadje, hartje of appeltje in je cappuccino te schenken, is vaak jaren aan oefening voorafgegaan. Latte art zorgt voor een stukje beleving tijdens het koffiedrinken, en dat is waar het in onze ogen om draait.

Latte Art koffies

Koffie

Bar Company maakt koffies van diverse eerlijke en duurzame koffiebonen. Het meest trots zijn we op onze ‘specialty koffies’. Dit zijn geselecteerde bonen met de allerhoogste kwaliteitseisen. Koffiespecialisten waarderen deze bonen boven de 85 ‘cuppingpunten’. Welke koffie we ook schenken, je mag er vanuit gaan dat het een toegankelijke koffie is waarbij je gegarandeerd een tweede kopje wilt!

Koffiekaart

Ondanks vrijwel iedereen een goede kop koffie kan waarderen, valt over smaak niet te twisten. Daarom zijn onze barista’s gespecialiseerd in het bereiden van alle denkbare (melk)koffies. Wanneer je een mobiele koffiebar van Bar Company inhuurt kun je dan ook kiezen uit een ruime koffiekaart. De keuze varieert van de bekende café americano, espresso of cappuccino tot de minder gedronken frappuccino’s en machiato’s. Voor de gasten die meer van thee houden is er altijd een ruime selectie aan theesoorten beschikbaar.

En als je nog een stapje verder wilt gaan met de figuurtjes, dan moet je onze koffie printer eens zien.