koffie bar huren

Koffie op uw feest

Waarom u goede koffie op uw feest dient te hebben? Omdat u iets te vieren heeft en u alleen het beste wilt voor uw gasten. Wist u dat 80% van de Nederlands regelmatig koffie drinkt? Dat betekent dus ook 80% van de gasten op uw feest van koffie houdt.

Goede koffie op uw feest is belangrijk

Bij het organiseren van feesten wordt er vrijwel altijd gedacht aan bier, fris en wijn. Echter is koffie wereldwijd de meest populaire drank, en dus ook onder uw gasten. Onze mobiele koffiebars worden dan ook met grote regelmaat ingehuurd op bruiloften, verjaardagen en jubilea. Nog vaker maken onze barista’s de lekkerste koffies op zakelijke evenementen. Hierbij kunt u denken aan openingen van panden, recepties, productlanceringen, vieringen en personeelsfeesten. Wij komen naar uw toe, waar dan ook.

Uw gasten drinken thuis iedere dag al koffie. U moet dus wel van goede huizen komen wilt u indruk maken met koffie. Dat kan met onze koffiecatering. Onze ervaren en gecertificeerde barista maakt koffie van enkel de allerbeste koffiebonen op een echte Italiaanse espressomachine. Hierdoor is de koffie op uw feest niet te vergelijken met de koffie die thuis gedronken wordt.