koffie bar huren

Koffie op jouw feest

Waarom je goede koffie op jouw feest dient te hebben? Omdat je iets te vieren hebt en je alleen het beste wilt voor je gasten. Wist je dat 80% van de Nederlanders regelmatig koffie drinkt? Dat betekent dus ook dat 80% van de gasten op jouw feest van koffie houdt.

Goede koffie op jouw feest is belangrijk

Bij het organiseren van feesten wordt er vrijwel altijd gedacht aan bier, fris en wijn. Echter is koffie wereldwijd de meest populaire drank, en dus ook onder jouw gasten. Onze mobiele koffiebars worden dan ook met grote regelmaat ingehuurd op bruiloften, verjaardagen en jubilea. Nog vaker maken onze barista’s de lekkerste koffies op zakelijke evenementen. Hierbij kun je denken aan openingen van panden, recepties, productlanceringen, vieringen en personeelsfeesten. Wij komen naar je toe, waar dan ook.

En wat dacht je ervan om de reden van het feest in je cappuccino te printen? Dit kan met een foto van de jarige of een leuke gescheven boodschap. Met onze koffie printer is het  mogelijk.

feestelijke koffie op uw feest met een koffie printer

Duurzame en eerlijke koffie

Je gasten drinken thuis iedere dag al koffie. Je moet dus wel van goede huizen komen wil je indruk maken met koffie. Dat kan met onze koffiecatering. Onze ervaren en gecertificeerde barista maakt met zijn/haar Italiaanse espressomachine bijzondere koffies van enkel eerlijke en duurzame koffiebonen. Dit zijn niet zo maar koffiebonen, maar specialty coffee bonen (de beste ter wereld). Hierdoor is de koffie op jouw feest niet te vergelijken met de koffie die thuis gedronken wordt.