koffie bar huren

Koffiebar mogelijkheden

Wij begrijpen dat geen evenement hetzelfde is en daarom passen wij onze koffiebars graag aan naar uw feest.

Uw persoonlijke koffiebar

Wij maken van onze koffiebar, uw eigen koffiebar. Hoe? Door uw logo groot af te beelden op de koffiebar, op de menukaarten en zelfs op de bedrijfskleding. Daarnaast wordt de kleur LED-verlichting aangepast naar uw voorkeur. De bar wordt aangekleed met vazen koffiebanen en bloemen.

Koffiebar op de beursstand

Het live bereiden van goede koffie op uw beursstand zorgt voor meer aanloop op uw stand, een langer verblijf van gasten op uw stand en er zal over het bezoek aan uw stand nagepraat worden. Wat wilt u nog meer? Voor de kleine stands hebben we een speciale beurs-koffiebar.

Koffiebar op uw bedrijfsfeest

Bar Company wordt ingehuurd op bedrijfsfeesten van alle formaten. Van een kleine receptie tot het grootste personeelsfeest. Doordat de bars aan elkaar te koppelen zijn is geen evenement te groot voor ons.

Koffiebar op publieksevenementen

Wij hebben ruime ervaring in het bedienen van grote groepen mensen. Doordat de bars aan elkaar te koppelen zijn is geen evenement te groot voor ons. Onze koffiebars zijn op festivals en publieksevenementen bijzonder populair!

Meer dan koffie

Koffies zijn bijzonder goed te combineren met onze andere concepten, zoals shotjes tarwegrascocktails of verse smoothies.