smoothiefiets

Smoothiefiets huren

Een smoothiefiets huren is ontzettend leuk voor diverse gelegenheden. Denk aan verse gemaakte smoothies tijdens het ontvangst van jouw gasten, als gezonde traktatie voor je medewerkers of als publiekstrekker. Voor welke gelegenheid je de bakfiets dan ook wenst in te zetten, je mag er van uit gaan dat deze eyecatcher voor een echte beleving zal zorgen! 

Een smoothiefiets huren

Bekijk hier onze hippe smoothie bakfiets:

De smoothiefiets

Onze smoothiefiets is een echte Gazelle bakfiets uit 1940. Wij hebben deze fiets gerestaureerd en voorzien van alle gewenste opties, zoals twee stroomgroepen en een dak met spotjes. De fiets heeft een afmeting van 2,70m x 1,50m en is inzetbaar op vrijwel iedere locatie.

juicebar huren met verse sappen en fruitwaters bij Bar Company

Een voordeel van de bakfiets is dat deze er van alle kanten mooi uit ziet. Hierdoor kunnen jouw gasten en bezoekers er om heen lopen en van alle kanten bestellen. Dit in tegenstelling tot onze bars, waar de gasten aan een kant staan en onze barista aan de andere kant. Indien gewenst kunnen wij ook een terras met tafeltjes en stoelen bij de bakfiets leveren.
De fiets is geheel zelfvoorzienend en heeft alleen een stroompuntje nodig. Is deze niet aanwezig dan kunnen wij ook een aggregaat meenemen.

Benieuwd naar de tarieven van de smoothiefiets? Vraag van dan vrijblijvend een offerte aan.

TIP: Heb je daarnaast onze shakefiets al gezien? Een shake fiets huren op jouw locatieOp deze fiets worden ook smoothies gemaakt, alleen niet door onze bartenders..