smoothies

Smoothie catering

Smoothies krijgen tegenwoordig steeds vaker de voorkeur boven de standaard frisdranken. Dat is ook niet gek, want ze smaken heerlijk en passen ook nog eens in een gezonde lifestyle. Smoothie catering op evenementen is dus hot en wij zijn trots dat wij hierin marktleider zijn in Nederland.

Wat is smoothie catering? Smoothie catering op locatie met Bar Company

Smoothie catering wil zeggen dat we een mobiele smoothiebar met bartender op jouw locatie verzorgen. Onze enthousiaste barmannen en dames maken ter plekke heerlijke en gezonde smoothies voor jouw collega’s, bezoekers of gasten. Wij regelen alles van A tot Z zodat jij je nergens druk om hoeft te maken.  Met onze smoothies willen we de wereld op een duurzame manier nog leuker maken.

Wat is er inclusief bij smoothie catering?

Bij onze smoothiecatering is alles inclusief. Je krijgt een mobiele smoothiebar naar keuze zodat deze perfect aansluit op jouw wensen. Op de bar staat een menukaart met daarop jouw logo. De smoothiebar wordt bemand door een gastvrije smoothiemaker. We maken altijd minimaal drie verschillende soorten smoothies. Hierdoor is er gegarandeerd voor ieder wat wils.

Onze top vijf favoriete smoothies

Wij variëren iedere maand met onze smoothies, maar dit zijn onze favorieten op dit moment:

  1. The Good Life – kokoswater, spinazie, ananas en kokos
  2. Energizer – amandelmelk, havermout, banaan en pindakaas
  3. Pompoen Power – rauwe pompoen, kaki, yoghurt en kaneel
  4. Super Spinazie – amandelmelk, spinazie, banaan, eiwitpoeder, pecannoten en kaneel
  5. Super Strawberry – kokoswater, banaan, aardbeien, eiwitpoeder, lijnzaad en kokosvezels

Groene smoothies

Wij zijn gek op groene smoothies omdat dit vaak de gezondste smoothies zijn. Onze groene smoothies zitten vol gezonde groenten zoals verse spinazie en andijvie. Hierdoor zorgt deze smoothie voor meer energie, versterkt het je weerstand en val je er zelfs van af. Benieuwd naar welke groene smoothies wij op jouw evenement kunnen maken? Wij vertellen je er graag meer over!

De leukste gezonde traktatie

Smoothie catering is bijzonder geschikt om jouw collega’s of bezoekers op een gezonde manier te trakteren. Perfect dus voor op je feest of als publiekstrekker op je beursstand.

Een shake fiets huren op jouw locatieTip: Plaats onze shakefiets naast de mobiele smoothiebar. Door te fietsen kunnen jouw gasten hun eigen smoothie maken! En heb je de foto’s al gezien?